Asker kaçağı sadaka kutusunu çalarken güvenlik kamerasına yakalandı

Bir fırının sadaka kutusunu çalarken yakalanan şahıs asker kaçağı çıktı. Sadaka kutusunu alma anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Asker kaçağı sadaka kutusunu çalarken güvenlik kamerasına yakalandı
 Düzce’de bir fırının sadaka kutusunu çalarken yakalanan şahıs asker kaçağı çıktı. Sadaka kutusunu alma anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Düzce’de D-655 Karayolu üzerindeki bir ekmek fırınına akşam saatlerinde müşteri gibi giren İ.G., tezgahta bulunan sadaka kutusunu çaldı. Güvenlik kameraları hırsızlık anını görüntülerken, kimsenin olmadığı bir anda kutuyu paltosunun arasına saklayan İ.G. dükkan çalışanının gözleri önünde fırından çıktı. Bir müddet sonra sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark eden fırın çalışanı emniyete haber verdi. Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekipleri, güvenlik kamerasından kimliğini tespit ettikleri şahsın eşkalini çevredeki esnaflara da bildirdiler. Başka bir fırına alışveriş yapma bahanesi ile gelen İ.G., fırın sahibinin ihbarı ile polis tarafından yakalandı. Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekiplerinin yaptıkları GBT sorgusunda asker kaçağı olduğu ve arandığı belirlenen İ.G., Düzce Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.
Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER