“Askerimiz bizim göz bebeğimizdir”

“Askerimiz bizim göz bebeğimizdir”

“Askerimiz bizim göz bebeğimizdir”

Kdz. Ereğli’de 15 Temmuz darbe girişimine karşıbaşlatılan demokrasi nöbeti dün akşamda sürdü. Kdz.Ereğli Belediye BaşkanıHüseyin Uysal önce Alaplı, ardından da Ereğli’de konuştu; “Milli iradeye,demokrasiye sevdalı olan, Hâkimiyet milletindir diyen, Bayrak için millet için,vatan için, devlet için nöbet tutanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.Ereğli’deki demokrasi nöbetine engelli vatandaşlar ve gazilerde destek verdi.

Kdz.Ereğli’de, 15 Temmuzdarbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerine toplumun herkesiminden vatandaşların destekleri sürüyor. Anıt önünde gerçekleştirilendemokrasi nöbetine dün gecede engelli vatandaşlar ve gaziler destek verdi.

Kdz. Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, demokrasi nöbetine önce Alaplı’dan başladı. Burada halkahitap eden Başkan Uysal, “Bu bir Demokrasi nöbeti, susmamak lazım. Alanlarıboşaltmamak lazım. Alaplı halkı da Demokrasi nöbetinde üzerine düşeni yapıyor”dedi.

UYSAL: HAKİMİYET MİLLETİNDİR..

Kdz.Ereğli Anıt önündesaat 21.30’da başlayan ve sabahın ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbetineFiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve engelli vatandaşlar,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve gaziler dedestek verdi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı NazımMadenoğlu, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, siyasi parti ve STKtemsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısınınardından alınan kararları açıklaması, alana kurulan ekrandan canlı olarak takipedildi.Kdz.Ereğli Kaymakamı NazımMadenoğlu, demokrasisine sahip çıkan, vatanına ve milletine bağlı Kdz.Ereğlihalkına teşekkür etti.Belediye Başkanı HüseyinUysal ise alanda toplanan halka hitap ederek, ‘hakimiyet milletindir’ dedi.

Uysal; “Milli iradeye,demokrasiye sevdalı olan, Hâkimiyet milletindir diyen, Bayram için millet içinvatan için devlet için nöbet tutanlara şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel ülkeyikan gölüne döndürmek isteyen bir grup bölücü örgütlenme yapısı asla askerimizitemsil etmemektedir. Askerimiz ve Polisimiz bizim gözbebeğimizdir” dedi.

Din görevlilerince okunanKur’an-ı Kerim ve indirilen hatimlerin ardından İlçe Müftüsü Recai Albayrak duaetti.Kdz.Ereğli Belediyesitarafından gece boyunca nöbet tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER