“Attığı her adımda GMİS’in yanındayız”

“Attığı her adımda GMİS’in yanındayız”

“Attığı her adımda GMİS’in yanındayız”

Zonguldak İli Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar ve yönetim kurulu üyeleri, 20 Eylül 2016 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştü.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Başar, “Genel Maden İşçileri Sendikamıza bayram ziyaretinde bulunduk. Zonguldak, taşkömürü ile varolmuş bir şehir. GMİS, 170 yıla yakın bir zamandır taşkömürü üretimi yapılan Zonguldak’ın en temel kurumlarının başında geliyor. Ülkemiz, bölgemiz ve Zonguldak için verdikleri mücadeleyi yakından takip ediyoruz ve her mücadelelerinde yanlarındaki yerimizi alıyoruz. Bugüne kadar attığı her adımda Sendikamızın yanında yer aldık ve bundan böylede en güçlü desteğimizi vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de “Genel Maden İşçileri Sendikası olarak, mücadelemizi sivil toplum örgütleri, hemşehri dernekleri, işçisi, emeklisi, memuru ve her vatandaşı ile Zonguldak ve bölge ortak paydasında omuz omuza sürdürüyoruz. Destek veriyor, destek görüyoruz. Bu birlik ve beraberliği koruduğumuz sürece başaramayacağız hiçbir şey olmaz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER