Avrupa Zonguldaklılar derneğinden Başkan Güneş´e ziyaret

Avrupa Zonguldaklılar derneğinden Başkan Güneş´e ziyaret

Avrupa Zonguldaklılar derneğinden Başkan Güneş´e ziyaret
Avrupa Zonguldaklılar Derneği tarafından Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneşe nezaket ziyaretinde bulunuldu.
Merkezi Almanyanın Gelsenkirchen şehrinde faaliyette bulunan Avrupa Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Mehmet Karakulak ve derneğin temsilcileri tarafından Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneşe nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren Avrupa Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Mehmet Karakulak, ”Başkanımızın derneğimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından arkadaşlarımızla birlikte bir ziyaret düzenledik. Zaman zaman yurt dışından uçak ile getirdiğimiz cenazelerimizin yerine ulaşmasını sağlamak için araç tahsisinde bulunması, üyelerimize yakın ilgi göstermesinin yanı sıra diğer sosyal alanlarda ki girişimleri bizleri oldukça memnun etmektedir. Gurbetçilerimizin hava limanı sıkıntıları konusunda kendilerine çok sayıda müracaatta bulunduklarını, bu sıkıntıların en kısa sürede hayata geçirilmesi için derneğin girişimlerinin devam etmesini bizden talepte bulundu. Kendisine bölgedeki özellikle de hava limanının sıkıntıları konusunda girişimlerimizin devam ettiğini Türk Hava yollarının bölgemize uçuşların sağlanması konusunda sayın valimizin, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve derneğimizin gayretlerinin devam ettiğini inşallah en kısar sürede buradan olumlu sonuçlar çıkacağını başkanımıza bildirdik” dedi.
Kendilerine düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zerrin Güneş,” Başkanımızın ve diğer yetkili arkadaşlarımızın ziyaretleri beni oldukça memnun etmiştir. Avrupa’da faaliyet gösteren derneğimiz bölgemizin en güçlü dernekleri arasından yer almaktadır bu da bizleri onurlandırmaktadır. Heyet ile bölge ve beldemiz hakkında çeşitli konula hakkında bilgi alışverişinde bulunduk görüşmelerimiz çokta olumlu geçti kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, 30 Eylül’de 20. Kuruluş yıl dönümünün gerçekleştirileceği gecenin tüm gurbetçilerimize ve derneğimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER