AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ.

gundemeregli.com-Zonguldak Valisi Ali Kaban yaptığı yazılı açıklama ile Gaziler gününü kutladı.

Kaban “Büyük Türk Milleti Vatanı, Bayrağı, bağımsızlığı ve Devletimizin bölünmez bütünlüğü uğrunda canını feda etmekten hiçbir zaman kaçınmamış, Bağımsızlık ve özgürlük tutkusundan ödün vermemiş, tarihi boyunca bunun örneklerini sergileyerek kahramanlık destanları yazmıştır ”dedi.

Kaban’ın yaptığı yazılı açıklama şu şekilde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk idaresinde, silah arkadaşları ve Kahraman Ordumuzun vatanımızın bağımsızlığı yolunda başlattığı ve zorlu koşullara rağmen başarıyla sonuçlanan milli mücadele destanını başarıya ulaştırarak tarihe geçmesi, bu yolda canını seve seve veren aziz şehitlerimiz ve elbette kahraman gazilerimizin sayesinde olmuştur.

Vatan, Millet ve Bayrak sevgisini her şeyin üstünde tutarak canını feda eden, bugünlere gelmemizi sağlayan, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize çok şey borçluyuz. Onlarla her zaman gurur duyuyoruz Büyük Türk Ulusu kendilerine minnettardır.

Bu duygu ve düşüncelerle bugün yurdumuzun her köşesinde anlamlı törenlerle kutlanan Gaziler Gününü en içten duygularımla kutluyor. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, halen hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyor, saygılar sunuyorum ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER