Baba müjdeyi verdi,kızım için gerekli yardım eli ulaştı

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Gazisokakta yaşayan ve kalp kapağında çürüme tespit edilen 4 Yaşındaki kızı Merve Akgül için yardım talebinde bulunan baba Resül Akgül´e yardım eli ulaştı.

Baba müjdeyi verdi,kızım için gerekli yardım eli ulaştı

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Gazi Sokakta yaşayan ve kalp kapağında çürüme tespit edilen 4 Yaşındaki kızı Merve Akgül için yardım talebinde bulunan baba Resül Akgül, kızının tüm masraflarını üstlenecek hayırsever vatandaşın kendisini aradığını dile getirerek, kızım için Kastamonu’dan hayırsever bir vatandaş beni arayarak kızımın tüm masraflarını üstleneceği müjdesini verdi “dedi.

Kalp kapağında çürüme tespit edilen 4 Yaşındaki minik Merve Akgül´ê hayırsever vatandaşlar sessiz kalmadı. Doktorlar tarafından sağlığına kavuşabilmesi için 3 yıl boyunca bin 500 EURO değerindeki iğneyi kullanması gerektiğini belirtilen minik Merve için hayırsever vatandaştan yardım eli uzandı. Baba Resul Akgül, kızının tüm masraflarını üstlenecek hayırsever bir vatandaşın kendisini aradığını belirterek;´´Çok şükür minik kızım Merve için ismini vermek istemeyen hayırsever bir vatandaşımız tüm masraflarını üstlenmek için yardım talebinde bulundu, şuan için herhangi bir vatandaştan yardım talebimiz yok sağ olsunlar şimdiye kadar yardım eden vatandaşlarımız dan da Allah razı olsun “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER