BAKKA’dan girişimcilik hamlesi

BAKKA’dan girişimcilik hamlesi

BAKKA’dan girişimcilik hamlesi
 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Zonguldak’ın Tüm İlçelerinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenliyor. 
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Alaplı ve Ereğli’de düzenlediği eğitimlerin ardından Kozlu, Çaycuma, Zonguldak Merkez, Devrek, Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenliyor.
BAKKA tarafından yapılan açıklamada, “Başvurular tüm ilçeler için alınmakta olup her bir ilçe için aşağıda belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurabilirsiniz. Eğitime katılacak kursiyer kontenjanı her bir eğitim için 30 olarak belirlenmiş olup eğitimi başarıyla tamamlayanlara Katılım Belgeleri verilecektir. Bu belgeye sahip olan kursiyerler KOSGEBe destek başvurusunda bulunabilecekler ve KOSGEBin başvuruyu uygun bulması durumunda Girişimcilik desteklerinden faydalanabileceklerdir. Her bir katılımcının toplamda 32 saat olan eğitimin en az 26 saatine katılmış olması zorunludur. Son başvuru tarihleri her bir ilçe için belirlenmiş olup adayların başvuru için aşağıda linki verilen formu doldurması gerekmektedir. Başvuru formu için; Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın web sitesinden haberler kısmında bulunan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başvuru linkini tıklayarak, doldurup kaydetmeleri durumunda online başvuruyu tamamlayabilirler. KOSGEB Girişimci Desteği detaylarına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayarak girişimcilik destek programı detaylarına ulaşabilirsiniz. http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/1231/girisimcilik-destek-programi” denildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER