Balcı Dur Durak Bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, Haziran ayında yapılacak Genel Seçim öncesi kırsaldaki vatandaşları ve parti üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Balcı Dur Durak Bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, Haziran ayında yapılacak Genel Seçim öncesi kırsaldaki vatandaşları ve parti üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Armutlucuma ve Çaylıoğlu bölgelerinde ziyaret ettiği Parti Üyeleri, CHP’de ön seçim yapılması gerektiğini ifade ettiler. Parti Üyeleri, ön seçim yapılması durumunda Balcı’ya tam destek vereceklerini belirtirken, vatandaşlar da Milletvekili Adayı gösterilmesi halinde Balcı’nın yanında olacaklarını vurguladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, kırsal kesimlerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Bugün, Armutlucuma ve Çaylıoğlu bölgelerinde, parti üyelerini, esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Balcı; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ormanlı beldesi ve civar köyleri ziyaretindeki gibi yoğun bir ilgiyle karşılandı.

ARMUTLUCUMA ZİYARETİ

Balcı’nın sadece seçimden seçime değil her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Armutlucuma’lı çok sayıda vatandaşlar ve parti üyesi, Milletvekili Adayı gösterilmesi durumunda kendisine tam destek vereceklerini söylediler.

“SİZİ MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Armutlucuma’nın sıkıntılarını Balcı ile paylaşan vatandaşlar, “Bölgemiz bir zamanlar oldukça hareketliydi. Ancak son 4 yıldır sürekli göç veriyoruz. Bölge Milletvekillerinin buralara geldikleri yok. Kendilerini seçimden seçime görebiliyoruz. Ancak siz öyle değilsiniz. CHP Ereğli İlçe Başkanlığına seçilmeniz ile başlattığınız yoğun çalışmalarınızı aralıksız olarak sürdürüyorsunuz. Bize, sizin gibi insanlar lazım. Biz, Milletvekili olarak sizi görmek istiyoruz. Partinizde ön seçim olduğu takdirde, bölgemizdeki delegelerin ve üyelerin size tam destek vereceğine inanıyoruz. Milletvekili Adayı olmanız durumunda ise biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dediler.

Parti üyeleri de CHP’de ön seçimin olması gerektiğini vurgulayarak, Balcı’yı can-ı gönülden destekleyeceklerini ifade ettiler.

SÖZ VERDİ

Milletvekili Aday Adayı olarak sahaya çıktığını belirterek kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Balcı da bölgenin sıkıntılarını yakından bildiğini; Milletvekili olduğu takdirde hiçbir ayrım yapmadan sıkıntıların giderileceğinin sözünü verdi

ÇAYLIOĞLU ZİYARETİ

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, Armutlucuma’nın ardından Çaylıoğlu’na geçti. Burada da Parti Üyeleri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Balcı, büyük ilgi gördü.

“BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ VAR MI YOK MU BELLİ DEĞİL!”

Çaylıoğlu’daki vatandaşlar, mevcut bölge Milletvekillerinden dert yanarak, Balcı’ya “Sözümüz söz, sana desteğimiz olacak” dediler.

30 Mart 2013 yerel seçimleri öncesi belde statüsünden çıkarılarak köy tüzel kişiliğine dönüştürülen Çaylıoğlu’nda, Kocalar Mahallesi’nin eski muhtarı Eyüp Bozkurt, bölgenin sıkıntıları ve beklentileriyle ilgili Balcı’ya bilgi verdi.

Mevcut bölge Milletvekillerinin Çaylıoğlu’na hizmet etmediklerini söyleyen Bozkurt, “Bölgemiz her geçen gün geriye doğru gidiyor. Bölge Milletvekilleri var mı yok mu bilmiyoruz. Yol vereceğiz, su vereceğiz, hizmet getireceğiz dediler; ancakhiçbir şey göremedik, daha da ötesi belediyemizi kapattılar. Biz Yaşar Balcı’yı bugün tanımadık. Seni her zaman yanımızda görüyoruz. Bizim sıkıntılarımızın ve beklentilerimizin neler olduğunu bildiğine inanıyoruz. Ön seçimde de adayımız sensin” diyerek, üyeler adına desteklediğini belirtti.

Balcı ise kendisine gösterilenilgiye karşılık, “Sizlerin manevi desteğiniz beni güçlendiriyor. Sizin sıkıntılarınızı en iyi bilen biri olarak,Milletvekilliği yoluna çıktım. Allah’ın izniyle, inşallah sizleri mahcupetmeyeceğim. Bana vermiş olduğunuz destek beni onurlandırdı.Teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Balcı, gün içerisinde Armutlucuma’da Süleyman Aydoğan’ın cenazesine katıldı ardından da annesi vefat eden gazeteci Eyüp Bektaş’ın kardeşi Nizamettin Bektaş’a taziye ziyaretinde bulundu.

Balcı’ya, ziyaretlerinde, parti üyesi Emin Semih Özkök de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER