BALIKÇI BARINAĞI YENİDEN DÜZENLENECEK

Balıkçı Barınağında özellikle balıkçı kulübelerinin oluşturduğu kötü görüntüleri ortadan kaldıracak yenileme çalışmaları başlatıldı.

BALIKÇI BARINAĞI YENİDEN DÜZENLENECEK
gundemeregli.com-
Akçakoca Balıkçı Barınağında özellikle balıkçı kulübelerinin oluşturduğu kötü görüntüleri ortadan kaldıracak yenileme çalışmaları başlatıldı. 

Balıkçı barınağının bir cazibe merkezi olması ve yerli yabancı herkesin gezi alanı olarak kullanabilmesini sağlamak için bir dizi çalışmaları kapsayan proje uygulamaya geçti. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifince hazırlanıp belediyeye sunulan projenin beğenilmesi ve destek verilmesi ile başlatılan çalışmalar kapsamında balıkçı kulübelerinin yıkılıp yeniden yapımı başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak Başkan Cüneyt Yemenici “Bilindiği üzere seçim beyannamemizde barınağın düzenlenmesi için gerekeni yapacağız demiştik. Kooperatif yönetimi güzel bir proje ile geldi. Destek vereceğimizi söyledik ve uygulamaya başladılar. Kısa bir süre sonra barınak herkesin beğeneceği ve seveceği bir görünüme kavuşacak“ dedi.

Çalışmaları başlatan ve takip eden Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş amaçlarının barınağı herkesin kullanımına açmak ve güzel bir görüntüye kavuşturma olduğunu belirterek “Hazırladığımız ve belediyenin desteklediği bir projeyi uygulamaya başladık. Balıkçı kulübelerinin çatısının yenilenmesi ön kısımlarındaki görüntü kirliliğinin kaldırılması çalışmaları başladı. Bu birinci aşama. Projemizin ilerleyen bölümünde barınak içinde yapacağımız yeni düzenlemelerle ilgi gören ailelerin uğrak yeri olmasını hedefliyoruz. Akçakoca balıkçı barınağı yeni yapısı ve güneşin batışının en güzel izlenme yeri oluşu ile herkesin ziyaret edeceği bir gezi ve dinlence alanı olacak. Yaptığımız yeni düzenleme ile Balıkçı barınağını sadece balıkçıların değil Akçakoca halkı ve misafirlerinin ortak kullandığı bir alan haline gelmesini hedefliyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER