Balkondan düşen genç toprağa verildi

Balkondan düşerek hayatını kaybeden Serdar Ata Yıldırım (15), toprağa verildi.

Balkondan düşen genç toprağa verildi
Çaycuma´da balkondan düşerek hayatını kaybeden Serdar Ata Yıldırım (15), toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Mahalle Dokap Sitesi´nde gerçekleşti. Çaycuma Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi 9´uncu sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 15 yaşındaki Serdar Ata Yıldırım, okuldan çıkıp oturduğu apartmanın önüne geldi. Talihsiz genç evinin anahtarlarını bulamayınca apartman boşluğunun penceresinden 3´üncü kattaki kendi dairesine ulaşmaya çalıştı. Kendi dairesine geldiğinde balkonda bulunan mermer parçasının kopmasıyla genç çocuk üçüncü kattan beton zemine çakıldı.
Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci hemen Çaycuma Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Bülent Ecevit Araştırma Hastanesi´ne sevk edilen genç, vücudunda çok sayıda kırıklar olduğu için burada hemen ameliyata alındı. Yapılan ameliyatın ardından yoğum bakıma ünitesine kaldırılan Yıldırım burada 3 günlük yaşam savaşını kaybetti.

ARKADAŞLARININ VE SEVENLERİNİN GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Serdar Ata Yıldırım bugün Çaycuma´ya bağlı Güzeloğlu köyü Tilkiler Mahallesi´nde arkadaşları, öğretmenleri ve sevenleri tarafından toprağa verildi. Baba ocağında okunan Kur´an´ın ve duaların ardından Yıldırım Güzeloğlu köyünde bulunan aile mezarlığına defnedildi. Cenazeye; Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma eski belediye başkanlarından Osman Metin Yurtbay ve Mithat Gülşen, Kilimli Belediye Başkanı Ali Kılıçarslan, Genel Maden İşleri Sendikası Ahmet Demirci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yıldırım´ın öğretmenleri, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER