BAŞARILARIYLA GURUR DUYDUK

BAŞARILARIYLA GURUR DUYDUK


gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, 9. Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması: Bu Benim Eserim Final Sergisi ve Ödül Törenine katıldı.

Bu yıl Türkiye genelinde 45.000 civarında proje başvurusunun yapıldığı çalışmada, Zonguldak´tan ise 150 proje ile katılım sağlanmıştı. Zonguldak´taki projelerden yapılan elemelerin sonucunda gönderilen projelerden, Ankara bölge çalışma gurubunun incelemesi neticesinde 21 proje, TÜBİTAK Bölge Bilim Kuruluna kalmıştı. Bölge Bilim Kurulunca 13 proje Ankara Bölge Sergisinde sergilenmeye değer bulunmuş olup TOBB Üniversitesi salonunda sergilenmişti. Üniversite Öğretim Üyelerinden oluşan TÜBİTAK Bölge Bilim Kurulunun yerinde incelemeleri ve değerlendirmelerinden sonra Zonguldak´tan 2 öğrenci Türkiye Finaline yani ilk 100´ e kalma başarısını gösterdikleri belirtildi.

Merkez Anıl Cömert Ortaokulundan öğrencilerinden Batuhan Demirbaş, Yusuf Can Odabaş ve Danışman Öğretmen Fethi Yıldırım’ın Matematik projesi ilk 50 içinde yer aldığı ifade edildi.

Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulundan öğrencilerinden Oğuz Demiralay, Sarp Kalaycı ve Danışman Öğretmen Cihan Karakök’ün Biyoloji projesi de 2. 50 içinde yer aldığı belirtildi.

Candan yaptığı açıklamada: ´´Bize ve ilimize bu gururu yaşattıkları için Başta Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürlerimize, değerli öğretmenlerimize ve özellikle de sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, ilimizin bu başarıların artarak devam etmesini diliyorum.´´ dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER