Başkan kar mesaisinde: “Alo ben Hüseyin Uysal”

Karadeniz Ereğli Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da dün gece, başkanlığında kurulan “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi”nin çalışmalarına bizzat katıldı.

Başkan kar mesaisinde: “Alo ben Hüseyin Uysal”


BAŞKAN TELEFONLARA BAKTI, MAHALLELERE ÇIKTI!..

Karadeniz Ereğli Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da dün gece, başkanlığında kurulan “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi”nin çalışmalarına bizzat katıldı.

Çözüm Masası’na gelen ihbar telefonlarına yanıt veren Uysal, Kepez Dağ Evleri, Belen Yeni Mahalle gibi 4 ayrı noktadaki çalışmaları da yerinde inceledi. Karla mücadele çalışmalarının yürütüldüğü Fen İşleri Şantiyesini de ziyaret eden Uysal, burada da bir süre işçilerle görüştü. Uysal, “ Ekiplerimiz 3 gündür özveri ile çalışıyor. Ereğli halkı adına karla mücadele çalışmalarına katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Kdz. Ereğli’de kar yağışı ile mücadele çalışmaları sürerken, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi”nce yürütülen çalışmalara bizzat katıldı. Akşam saatlerinde öncelikle tüm ihbarların toplandığı “Çözüm Masası” birimini ziyaret eden Uysal, burada bir süre görevli personelle görüştü.

ÇÖZÜM MASASI’NI KURMAKLA DOĞRU İŞ YAPMIŞIZ

Başkan Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Fen İşleri Müdürü Selda Sayan ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş’inde bulunduğu “Çözüm Masası” ziyaretinde yaptığı konuşmada, “ İnsanın bu tür konularda muhatabını bulması, sorununun dinlenmesi ve çözülmesi çok önemli. Karla mücadele çalışmaları böylesi birimin kurulmasının ne kadar doğru ve isabetli bir karar olduğunu ortaya koydu. Bizim bu noktada yaptığımız sosyal belediyeciliktir. İnsanlara telefonlarımızı veriyor ve bizi arayın diyerek, ‘Biz halkımız için uğraşıyoruz mesajı veriyoruz. “dedi.

KEPEZ DAĞ EVLERİ VE BELEN YENİ MAHALLEYE GİTTİ

Başkan Uysal, çözüm masasının telefonlarına gelen mesajları bizzat aldığı ziyareti sonrası, Kepez Dağ Evleri ve Belen Yeni Mahalleden gelen talepleri karşılamak için bölgeye giden ekiplerin çalışmalarını da yerinde inceledi.

Bir süre vatandaşlarla ve yol üzerinde duran şoförlerle sohbet eden Uysal, “Ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. Öncelikli hedefimiz ana halterleri sürekli trafiğe açık tutmak. Bu konuda sıkıntı yaşamadık. Ancak yağışın etkili olduğu noktalarda ne kadar yol açılsa da araç geçişinden bir süre sonra kapanabiliyor. Ekiplerimiz gelen her türlü ihbarı değerlendirerek titizlikle ve büyük bir özveri ile çalışıyor. “dedi.

BAŞKAN, UYSAL FEN İŞLERİ ŞANTİYESİNDE

Başkan Uysal,16.30’da çözüm masasını ziyareti ile başlayan ve gece 01.00’e kadar süren kar mesaisinde İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Şantiyesini de ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş’inde bulunduğu ziyarette şantiye görevlileri ve personelle görüşen Uysal, karla mücadelede daha etkin olmak için gerekli araç gereç ihtiyacı konusunda bilgiler alarak, eksikliklerin tamamlanması talimatını verdi.

Başkan Uysal, ziyareti sırasında karla mücadele de etkin rol oynayan kepçe operatörleri ve bağlı ekipleri de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER