Başkan tapuları dağıtmaya devam ediyor

Kozlu Belediyesi tarafından başlatılan tapu dağıtımı devam ediyor. Mayıs ayı sonunda tapu tahsis belgelerinin süresinin dolacak olmasından dolayısıyla kolları sıvayan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozluluları tapularına kavuşturmaya devam ediyor.

Başkan tapuları dağıtmaya devam ediyor

Kozlu Belediyesi tarafından başlatılan tapu dağıtımı devam ediyor. Mayıs ayı sonunda tapu tahsis belgelerinin süresinin dolacak olmasından dolayısıyla kolları sıvayan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozluluları tapularına kavuşturmaya devam ediyor. Süre bitimine kadar Kozluluları tapularına kavuşturmaya kararlı olan Şahin, Mayıs ayı sonuna kadar tapularını dağıtacaklarını belirtti.

Kozlu’da tapu tahsis belgeli yerlerin 6 tanesinin daha tapularının dağıtımı Zonguldak Kadastro Müdürlüğü’nde gerçekleştirilirken, Kozlu’da şu ana kadar 32 civarında tapu dağıtımı gerçekleştirildi.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde Engin Şenol-Oya Şenol (hisseli), Ali Osman Duyar, Murtaza Gökmen, Mustafa Duyar, İzzet Çengelcik ve Tamer Yılmaz ve müşterekleri tapularını aldılar.

6 KİŞİNİN DAHA TAPUSUNU VERDİK

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Bugün de tapu tahsis belgeli 5 vatandaşımızın, bir vatandaşımızın da satıştan kaynaklanan tapusunu devrettik. Bu anlamda daha önce verdiğimiz sözlerden biri olan tapu dağıtımlarını yapıyoruz. Tapu tahsis belgelerinin hacizlerini çözdüğümüz ve tapusal işlemlerini tamamladıklarımızı vermeye devam ediyoruz. Hacizler kaldırıldıkça tapu dağıtım işlemlerine devam edeceğiz. Vatandaşımız çok memnun. Biz de onların duyduğu mutluluktan kıvanç duyuyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız devam edecek. Tüm halkıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

ALMAYANLARA DA NASİP OLSUN

Senelerdir alamadıkları tapulara kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar; “Ertan Şahin başkanımızdan Allah razı olsun. 20 senedir bekleyip de alamadığımız tapuları başkanın sayesinde sonunda aldık. Allah ne muradı varsa versin. Almayanlara da almak nasip olsun. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER