BAŞKAN TEKİN, PAZARCILARI VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulunarak, pazaryeri esnafı ve vatandaşların isteklerini ve önerilerini dinledi.

BAŞKAN TEKİN, PAZARCILARI VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kapalı Pazaryeri’ndeincelemelerde bulunarak, pazaryeri esnafı ve vatandaşların isteklerini veönerilerini dinledi.

Pazarcı esnaflarla ve pazara alışverişe gelen vatandaşlarlasohbet eden Belediye Başkanı Nuri Tekin, dile getirilen istek ve önerileri denot aldı. Alaplı halk pazarını şehir merkezine taşımak için ön hazırlıklarındevam ettiğini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Şehir merkezinde kapalıpazaryeri yapmak için çalışmalara başladık. Beton zemini, üstü ve çevresikapalı, çevresinde sosyal tesisleri olan güzel bir pazaryeri olacak. Hempazarcılarımız, hem vatandaşımız, ayakları çamur olmadan, yağmur ve kardan,soğuktan etkilenmeden yeni yapacağımız pazaryerinde rahat edecek. Yenipazaryeri için plan proje çalışmalarına başladık. Yıl sonuna doğru pazaryeriniyeni yapacağımız kapalı pazaryerine taşımayı planlıyoruz. “ dedi.

Pazarcı esnaflarının ve vatandaşların da yeni pazaryerinetaşınma isteklerini memnuniyetle karşılayan Alaplı Belediye Başkanı Tekin,“Sizlerin istekleri doğrultusunda, bir pazarı tekrar geri getireceğimizinsözünü verdik. Bu sözümüzü de tutmak için vakit kaybetmeden çalışmalarabaşladık. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER