Başkan Uysal ´´ Zaman birlik beraberlik zamanı ´´

Başkan Uysal ´´ Zaman birlik beraberlik zamanı ´´

Başkan Uysal ´´ Zaman birlik beraberlik zamanı ´´


Kdz.Ereğli İlçesinde , Tüm yurtta olduğu gibi ,15 Temmuzda FET֒cü bir grup asker tarafından  gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbeti 26. gününde de sürdü. Devrim bulvarı Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi nöbetine Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Eşi Sevim Uysal ve oğulları Serkan  Uysal,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ile  çok sayıda vatandaş  katılarak destek verdi.

ÇAKIR: HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ, HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Yoğun  katılımın olduğu nöbette bir konuşma yapan AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, her şer de bir hayır olduğunu, bu şerrin içinde gizlenen  hayırın birlik olduğunu ifade ederek ;Bu millet, bazen televizyonlarda izliyoruz, şehidimizin geride bıraktığı bir tane yavrusunun göz yaşına bu şerefsizlerin alayını idam etsek az gelir. Kendi milletine kendi milletinin sana toplayarak verdiği vergi ile alınan uçaklarla, bombalarla, silahlarla, helikopterle kendi milletine kurşun yağdırıyorsun. Bu şerefsizliğin sonuna kadar takipçisi olacağız. Her şer de bir hayır vardır, bu şerrin içinde gizlenen  hayır; bizim bir birimize küçük farklı düşüncelerden dolayı, ayrıntılardan dolayı farklı bakışlarımız vardı ama artık bundan sonra 15 Temmuz’dan sonra şucu-bucu, sağcı-solcu, Alevi-Sünni, Türk-Kürt- Laz vs.. diye bir ayrım olmayacak, hep birlikte Türkiyeyiz, hep birlikte güçlüyüz. dedi.

UYSAL:  ZAMAN BİRLİK BERABERLİK ZAMANI 

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise yaptığı konuşmada, Zaman birlik beraberlik zamanı olduğunu söyledi. Başkan Uysal konuşmasında şunları söyledi.Darbe girişiminin yapıldığı gece 15 Temmuz’dan önceki geceden, bugün çok daha güçlüyüz. Bugünden sonra bir olacağız iri olacağız diri olacağız hep beraber vatan için millet için bayrak için devlet için çok ama çok çalışacağız. Bizlere düşen vazife bugünden sonra çok çalışmak. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘’ Bizlerin sevgisi saygısı muhasır medeniyetler seviyesine çıkmak o hedefleri geçmek için sürekli çalışmak ve bizler bunları hep beraber başaracağız. Zaman birlik beraberlik zamanı, ötekileştirme zamanı değil.  dedi.Konuşmaların ardından vatandaşlar darbe girişimi ile ilgili belediye tarafından hazırlanan video sunumlarını izledi.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2016, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER