Başkan Uysal ,Ankara ve Kastamonu ziyaretlerini değerlendirdi

Başkan Uysal ,Ankara ve Kastamonu ziyaretlerini değerlendirdi

Başkan Uysal ,Ankara ve Kastamonu ziyaretlerini değerlendirdi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal,Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Kastamonuda gerçekleştirdiğiziyaretlere ilişkin bilgiler verdi. Kastamonudaki DSİ, Karayolları ve İlbankBölge Müdürlerine çalışmalarından övgüyle bahsetti. Mecliste AK Parti ZonguldakMilletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar ile biraraya geldiklerini ve ardından çeşitli bakanlıklarda temaslarda bulunduklarınıbelirterek sözlerine başlayan Uysal şu ifadelere yer verdi:

YOĞUNÇALIŞIYORLAR

Daha sonra Kastamonu bölgemizegeldik. Kastamonu bölgemizde İlbank Bölge Müdürümüz, Karayolları BölgeMüdürümüz, DSİ Bölge Müdürümüz ile görüştüm. Ereğli halkı adına 3 bölgemüdürümüze çabalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yoğun daçalıştıklarını biliyorum. İnanın ben 3 bölge müdürümüze de çok teşekkürediyorum. Gerek İlbank gerekse Karayolları konusunda da çok gayret ediyorlar,çözüm bulmak konusunda.

KEPEZYOLUNDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK

Kavaklıktan Göçmenler bölgesinden Erdemirineski hayvan pazarı bölgesine bir çıkış olması lazım. Carrefour kavşağındayoğunluğu azaltmaya çalışıyorlar. Elmatepe mevkisinde çıkış yoktu o konuda daçalışmalar sürüyor. Kepez yolundaki o yoğunluğu azaltma çabaları var hem terminalyolu hem hastane yolumuz yoğun. Ben bu sorunu anlattım, önümüzdeki yıl ihaleyeçıkacak çevre yolu projemiz var. Bütün konularda inanılmaz gayretliler,hakikaten tebrik ediyorum. 3 Bölge Müdürümüz de çalışıyorlar. GÜLÜÇIRMAĞI YENİ YAŞAM ALANI DSİ Bölge Müdürümüz de Kabasakal deresi güzel oldu. 2017 yılında orası bitiyor, diğer derelerimizde de problem bitiyor. Şuan Gülüçırmağı üzerinde çok çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri bizim yeni yaşamalanımız Gülüç ırmağı olacak. DSİ çok gayretli, çalışmalar sürüyor

ERDEMİR ZİYARETİNDE DEĞİNİLEBİLİR...

Uysal gazetecilerin sorularını da yanıtladı.Bir gazetecinin, Erdemirin daha önce kamuoyuna duyurduğu MetalurjiFakültesine ilişkin sorusuna, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız DoktorFaruk Özlü, Erdemire de gelecek. Cumartesi günü Bakanımız bu konuya değinirveya Erdemir yönetimi değinir diye düşünüyorum sözleri ile yanıtladı.

ERDEMİR İŞÇİSİNİN VE SENDİKANINYANINDAYIZ

Bir gazetecinin Erdemirde devam eden toplusözleşme görüşmelerine ilişkin sorusu üzerine ise, Bir belediyebaşkanının asli görevi şehre ve şehirliye sahip çıkmaktır. Erdemirde çalışanişçiler bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz biz bundan dolayı bunu öngördük.Geçen ayki meclis konuşmamızda da durumu yakınen takip ediyoruz. Bu konuda danet bir tavır sergiledik. Biz Erdemir işçimizin ve Türk Metal Sendikasınınyanında olacağımızı deklare ettik ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER