Başkan Uysal, asfalt çalışmalarını inceledi

Başkan Uysal, asfalt çalışmalarını inceledi

Başkan Uysal, asfalt çalışmalarını inceledi

Kdz. Ereğli Belediyesi 2016 yaz dönemi asfaltçalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, GülüçKöprüsü girişini Topçalı istikametine bağlayan yolda yapılan çalışmalarıinceledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi2016 yılı asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, Bölücek ve KepezDağ Evleri bölgesinden başlayan çalışmalar Gülüç Köprü girişini TopçalıMahallesine bağlayan güzergahta devam etti. Gülüç Beldesi sınırlarında bulunan,yapımı ve bakımı belediyemize ait güzergahta asfaltlandı.

Gülüç köprüsünden itibarenbaşlayan çalışmaları yerinde inceleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal, “Bölücek’te kısmı asfalt çalışmasını tamamladık. Ekiplerimiz bölgedeçalışan DSİ’nin su hattı çalışması bittiğinde buradaki çalışmasınıtamamlayacak. Kepez Dağ Evleri mevkiinde de çalışmalar sürüyor. İlçemizde Suhattı, Dergaz ve Enerji- Sa çalışmalarının yapıldığı bölgelere öncelik vererektoplamda 25 bin ton asfalt dökeceğiz. Bu yaz ki asfalt çalışmalarımızıdüzenleme çalışmalarının sürdüğü Çetin Apatay’da tamamlayacağız” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER