BAŞKAN UYSAL, BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE ARMUTLU CUMALILAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, kısa adı BEM-BİR-SEN olan, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikasının Polis Evi’nde verdiği iftar yemeği öncesi Belediye çalışanları ile bir araya geldi.

BAŞKAN UYSAL, BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE ARMUTLU CUMALILAR İLE BİR ARAYA GELDİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, kısa adı BEM-BİR-SEN olan, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikasının Polis Evi’nde verdiği iftar yemeği öncesi Belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı ile iftar yemeği öncesi bir süre görüşen Uysal, masaları da tek tek gezerek çoğunluğu Ereğli Belediyesi çalışanı olan konuklar ile yakından ilgilendi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Uysal, Kdz. Ereğli Armutlu Cumalılar Derneği’nce düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere Polis Evi’nden ayrıldığı sırada, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’in iftar daveti üzerine Ereğli’ye gelen, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak ile de bir süre sohbet etti.

ARMUTLU CUMALILAR İLE İFTAR YAPTI

Uysal, Polis Evi’nin ardından Belediye Düğün Salonuna geçerek, burada Armutlu Cumalılar Derneği’nce düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan ve tüm konukların şimdiden Kadir Gecelerini tebrik ederek, yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutlayan Uysal, masaları da tek tek gezerek konuklarla bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 07:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER