Başkan Uysal, Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar’daydı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta başında Balı ve Kırmacı mahallelerine yaptığı ziyaretlerin ardından bu kez de Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar Mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Uysal, Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar’daydı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta başında Balı ve Kırmacı mahallelerine yaptığı ziyaretlerin ardından bu kez de Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar Mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde mahallelerde yapılan hizmetleri anlatan ve halkın isteklerini dinleyen Başkan Uysal, söz konusu 3 mahallede yol güzergâhlarının, karayolları standartlarında yapılan oto korkuluk ve bariyer çalışmasıyla daha güvenli hale geldiğini söyledi.

Ereğli genelinde tehlike arz eden yollarda toplam 8 kilometre uzunluğunda bariyer çalışması yapıldığını hatırlatan Uysal, “ 8 kilometrelik çalışmanın 4 kilometresini Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar’da yaptık.”dedi.

DAĞLAR HALKINDAN BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR

2011 yılında belediyeye katılan ve sene başında Başkan Uysal’ın talimatıyla kanalizasyon çalışmalarının başladığı Dağlar’da, gerek Mahalle Muhtarı Ecvet Şahin, gerekse mahalle halkının kanalizasyon çalışması nedeniyle kendisine teşekkür ettiği Başkan Uysal, Karagucak mevkiinde biten kanalizasyon çalışmalarının Dağlar merkezde devam edeceğini ve en geç ocak ayı sonunda mahallede kanalizasyon sorunu kalmayacağını söyledi.

Başkan Uysal, toplantının yapıldığı mahalledeki eski okulun, mahalle konağına dönüştürülmesi noktasında da gerekli çalışmaların yapılacağını müjdeledi.

KIYICAK HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Kıyıcak Mahallesi ziyaretinde Mahalle ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Uysal, mahalleye giriş yolunda yaşanan geçiş sorunu konusunda gösterdikleri sabır nedeniyle mahalle halkına teşekkür etti.

KÖPRÜ İŞİNİN HIZLANMASI LAZIM

“Yapmamız gerekenlerin yanında, takip etmemiz gereken konular var. Bunların başında da sizin yaşadığınız yol sorunu geliyor”diyen Başkan Uysal, “Biliyorum ki projesi çizildi. Bu işin hızlanması lazım. Sizin Ereğli’den gelirken neredeyse Alaplı’ya kadar gidip dönüş yapmanızı gerektiren bu sorunun ortadan kalkması için Karayollarında ne gerekiyorsa yapacağım.”dedi.

Göktepe Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Mustafa Atmış ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve bir süre sohbet eden Başkan Uysal, yapılanları anlatarak istekleri tek tek not aldı.

İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI BOZULMASIN

Başkan Uysal, “ Belediyemiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Gerek belediye olarak, gerekse iktidar belediyesi olmamızın avantajlarını kullanarak ne gerekiyorsa yanınızdayım. Biz sorunların çözümü için kararlıyız. Temennimiz o ki, istikrar ve güven ortamı bozulmasın.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER