Başkan Uysal Müjdeyi vardi

Başkan Uysal Müjdeyi vardi

Başkan Uysal Müjdeyi vardi

Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ruhi Cöbekoğlu Üst geçidinde bulunan engelliasansörünün açılacağı müjdesini verdi.

Ereğli’de2013 yılında yapılan ancak, açıldığı günden bu yana hiç çalışmayan RuhiCöbekoğlu Üst Geçidi’ndeki engelli asansörü ile ilgili müjde, 3 Aralık DünyaEngelliler Günü’nde geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatı ile önceyetkili bir asansör firması ile sözleşme yapıldı, ardından Makine Mühendisleriodası asansörün kullanılabilirliğini ve eksiklerini tespit etti. Gereklimalzemelerin teminine de giden belediye, gerekli parçaların asansöre monteedilmesi ile asansörü kısa sürede çalışır hale getirecek.

SosyalMedya hesabından 3 Aralık Dünya Engeliler Gününü kutlayan Kdz. Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, “Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın MehmetÖzhaseki’nin Ereğli ziyaretinde gündeme gelen Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi’ndekiengelli asansörünün çalışmaması sorunu çözülüyor“ dedi.“ilçede engellilerinsosyal yaşama katılmasındaki engelleri ortadan kaldırmaya ve engellilerimizingünlük yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara önem veriyoruz.”İfadesini kullanan Uysal, “Bugün engellilerimiz belediye hizmet binasında hertürlü iş ve işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor. Engelli koordinasyon merkezi, Akülüşarz dolum istasyonları, ücretsiz ulaşım gibi sorunları çözmenin yanında,Bulvar, cadde ve kaldırım düzenlemelerimizde engellilerimizin hayatınıkolaylaştırıcı her ayrıntıyı düşünerek, düzenlemelerimizi buna göre yapıyoruz.” ifadelerini de kullandı.

KISA SÜREDE AÇILACAK..

Başkan Uysal, sosyal medyadaki mesajında, Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi’ndekiengelli asansörünün kısa sürede devreye gireceğini de açıkladı. Bu konudayetkili bir asansör firması ile sözleşme yapıldığı, asansör firmasının da,Makine Mühendisleri Odasına müracaat etmesi sonrası asansörün eksikliklerininve kullanılabilirliğinin tespit edildiğini belirten Başkan Uysal, “Tespitedilen eksiklikler doğrultusunda teklife çıkılarak gerekli parça temininegidildi. Arızalı parçaların önümüzdeki hafta sonuna kadar temini sağlanacak vegerekli monte çalışmasının yapılmasıyla asansör devreye girmiş olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER