Başkan Uysal, Ömerli ve Topçalı’da halkla buluştu

Halkla buluşmalarını sürdüren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Ömerli Kaynarca Konutları ve Topçalı Mahallesi’ni ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.

Başkan Uysal, Ömerli ve Topçalı’da halkla buluştu

Habermerkezi-Halklabuluşmalarını sürdüren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, BaşkanYardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikteÖmerli Kaynarca Konutları ve Topçalı Mahallesi’ni ziyaret ederek halkınsorunlarını dinledi.

Ömerli Mahallesi’nin giderek büyüdüğünü vurgulayanBaşkan Uysal, mahallelinin pazar yeri kurulması isteğine ‘hayırlı olsun’derken, Kaynarca Konutları’nın çocuk parkı isteğinin de karşılanacağınısöyledi.

Mahallede toplanan çocuklara imzalı top hediye edenBaşkan Uysal, alkış aldığı Kaynarcalıların gösterdiği ilgiye de teşekkür etti.

Daha sonra Muharrem Ayı dolayısıyla Topçalı Camisi’ndeokunan mevlide katılan Başkan Uysal, buradaki aşure dağıtımında buluştuğuTopçalılarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Topçalı’da doğalgaz hattının bitmek üzeri olduğunuifade eden Başkan Uysal, buradaki TIR geçişleri konusundaki şikâyetlerinin deyapmaya başlayacakları yan yol ile çözüleceğini belirtti.

Gülüç Irmağı’nın DSİ’nin projesi dâhilinde kenarlarından20 metreye kadar genişletileceğini vurgulayan Başkan Uysal, yapılacak mimarıtarzlı köprü ile birlikte 3 mahallenin birbirine daha kolay ulaşacaklarınısöyledi.

Topçalı Mahallesi Muhtarı Şakir Başol’da mahalle olarakher zaman Başkan Uysal ile olduklarını belirterek yapılan hizmetlere teşekküretti. ‘Benim mahallelim işini bilir’ diyen Başol, mahalleye istenilenhizmetlerin bir bir yapılmasından da mahalle halkı adına mutlu olduklarınısöyledi.

Daha sonra mahalledeki çocuklara futbol topu hediyeeden ve futbol sahası kale direkleri isteğine olumlu yanıt veren Başkan Uysal,mahallenin kadınları, çocuklar ve erkekleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER