Başkan Uysal’dan Kdz.Ereğli halkına çağrı

Başkan Uysal’dan Kdz.Ereğli halkına çağrı

Başkan Uysal’dan Kdz.Ereğli halkına çağrı

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,demokrasi nöbetlerinin sürdüğü 22.gecede alandaki vatandaşlara ve Kdz.Ereğlihalkına çağrıda bulundu. Başkan Uysal, ‘7 Ağustos Demokrasi ve ŞehitlerMitinginde Zonguldak’ta buluşalım. Ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı olmayacak.Gelin hep birlikte sürdürdüğümüz bu demokrasi nöbetlerini Pazar günütaçlandıralım” dedi.

Kdz.Ereğli halkının 22gecedir sürdürdüğü demokrasi nöbetleri yoğun katılımla sürüyor.

Atatürk Anıtı önündegerçekleştirilen demokrasi mitinginin 22.gecesine, vatandaşlarla birlikteilçedeki köy ve mahalle muhtarları da destek verdi.

BAŞKAN UYSAL’DAN ÇAĞRI..

Kdz.Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, nöbet alanında halka yaptığı konuşmada tüm KaradenizEreğli halkını 7 Ağustos Pazar günü Zonguldak’ta düzenlenecek ‘Demokrasi veŞehitler Mitingine’ davet etti.

Başkan Uysal; “Kdz.Ereğlide,güzel şehrimin güzel insanlarıyla demokrasi nöbetimizin 22.gecesinisürdürüyoruz. Bu akşam bizlerle birlikte olan köy ve mahalle muhtarlarımızaşükranlarımı sunuyorum. Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlunun dakatıldığı bu geceki nöbetimizde sizleri ve tüm halkımızı Zonguldakta Pazargünü düzenlenecek demokrasiyi taçlandırma mitingine şimdiden davet ediyorum.Ulaşım konusunda hiç bir sıkıntı olmayacaktır. Yarınlarımıza, çocuklarımızabırakacağımız en önemli miraslardan birisi bu demokrasi nöbetleriydi. Gelin hepbirlikte, Zonguldaktaki Demokrasi ve Şehitler mitinginde Kdz.Ereğli olarakdemokrasimizi taçlandıralım. Pazar günü saat 12 ila 14 arasında toplanarakZonguldak’a hareket edeceğiz” dedi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçeBaşkanı Fatih Çakır ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’da, tümhalkı Zonguldak’ta düzenlenecek mitinge davet etti.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER