Başkan Uysal’ın söz verdiği o köprü yapıldı

Karadeniz Ereğli’nin 31 mahallesini tek tek gezip sorunları daire müdürleriyle birlikte yerinde görerek çözülmesi talimatını veren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ören Mahallesi’nde 30 Mart yerel seçimleri öncesi üzerinde fotoğraf verdiği küçük tahta köprünün yanına yeni bir köprü yaptırdı.

Başkan Uysal’ın söz verdiği o köprü yapıldı

KaradenizEreğli’nin 31 mahallesini tek tek gezip sorunları daire müdürleriyle birlikteyerinde görerek çözülmesi talimatını veren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ÖrenMahallesi’nde 30 Mart yerel seçimleri öncesi üzerinde fotoğraf verdiği küçüktahta köprünün yanına yeni bir köprü yaptırdı.

Başkan Uysal, önceki gün Ereğli’nin asfaltlanacakmahalleri ile yollarını Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Fen İşleri MüdürüSelda Sayan ve belediyenin teknik mühendisleriyle gezdi.

Başkan Uysal yerel seçim öncesi gezdiği ÖrenMahallesi’ndeki tahta köprünün yanına yeni yapılan köprüyü inceledi. Seçimöncesi mahalle halkına ‘Bu köprüyü yaptıracağım’ sözü veren Başkan Uysal,köprünün yapılması talimatını vermişti.

Fen İşleri Müdürlüğü ise köprünün yapımını sürdürüyor.Mahalleliler söz konusu köprüden mahallelilerin araçla suyun içinden geçtiğinive tahta köprünün de yaya olarak kullanıldığını belirterek, “Başkanımız 30 Martöncesi üstünden geçtiği köprüyü yaptırma sözü verdi. Köprümüz şu an yapılıyor. Mahallemizyakında imara açılacakmış. Başkanımız Hüseyin Uysal ve ekibi söz vermişti,yaptı’ dediler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER