Başkan Uysal,Kocaali Mahallesindeydi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bir süre önce başladığı mahalle gezilerine hafta sonu da devam etti.

Başkan Uysal,Kocaali Mahallesindeydi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bir süre önce başladığı mahalle gezilerine hafta sonu da devam etti. Uysal hafta sonunu, Bölücek, Hamzafakıhlı, Belen, Belen Yeni Mahalle, Uzunçayır, Kocaali ve Sarıkorkmaz’da geçirdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği mahallelerde düzenlediği toplantılarda yapılan hizmetleri anlatırken, halkın istek ve şikâyetlerini dinlemeye devam ediyor.

Başkan Uysal, cuma günü belediyedeki mesaisinin ardından başladığı mahalle ziyaretlerine hafta sonu da devam ederek 7 ayrı mahalleyi ziyaret etti.

BÖLÜCEK MAHALLESİ’NDE KANALİZASYON SORUNU BİTECEK

Bölücek’te Mahalle Muhtarı Recep Şişman ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Uysal, ağırlığı kanalizasyon ve doğalgaza ilişkin gelen sorulara verdiği yanıtta, özellikle belediye sınırlarına sonradan dâhil olan bölgelerde görülen sorunun çözümüne başladıklarını söyledi.

“Dağlarda başladığımız çalışma, Bölücek’te de kısa sürede tamamlanacak ve mahallemizde kanalizasyon sorunu kalmayacak” diyen Uysal, “Doğalgazda önemli. Bu yıl Topçalı, Güldere ve Ömerli’de toplamda 13 kilometre doğalgaz hattı döşenecek, inanıyorum ki, gelecek yılda Bölücek mahallemizi bu kapsama alacağız.”dedi. Başkan Uysal mahallenin yol kenarlarındaki kanallar ve yürüme yollarının da yapılacağını müjdeledi.

HAMZAFAKIHLI’DA ALT YAPI BİTİYOR

Hamzafakıhlı ziyaretinde mahalle muhtarı Recep Çınar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Uysal, alt yapı sorunlarının öne çıktığı sorunlara ilişkin, bu yıl içinde sorunların çözüleceği müjdesini verdi. Uysal bölgede yaşanan imar sorunu kaynaklı doğalgaz kullanımı konusunda da çözüm üretme gayretinde olacaklarını söyledi.

İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI SÜRMELİ

Başkan Uysal, Belen, Belen Yeni Mahalle, Uzunçayır, Kocaali ve Sarıkorkmaz ziyaretlerinde de huzur ortamının devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

“İlçemizi ancak birlik ve beraberlik içinde daha iyi noktalara getirebiliriz.”diyen Başkan Uysal, “Kent Meydanı ve Üniversite kampusu Ereğli için büyük kazanımdır. Ereğli’nin bir bütün olarak, birlik beraberlik içinde aşamayacağı engel yoktur. Artık önümüzü görmeye başladık. Hayal denilen şeyler bir bir gerçekleşiyor. İstikrar ve güven ortamı devam etmeli.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER