Başkan Uysal,özel çocuklar müzik korosunu ziyaret etti

Başkan Uysal,özel çocuklar müzik korosunu ziyaret etti

Başkan Uysal,özel çocuklar müzik korosunu ziyaret etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediyebünyesinde kurulan özel çocuklar korosu ekibini ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi özel çocuklardan kuru halk oyunları ekibininardından, özel çocuklar korosu kurdu. Özel çocuklar korosunu ziyaret eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki yaşlılar, çocuklar veengellilere yönelik pozitif ayrımcılığın süreceğini vurgulayarak, özelçocuklardan kurulan koronun çalışmalarını izledi. Özel çocuklarının aileleriylebir araya gelen Başkan Uysal, ailelerinin istek ve sorunları da dinledi. BaşkanUysal, “İlçemizdeki engelleri ortadan kaldırıyoruz. Bu yıl ikincisinidüzenlediğimiz engelliler şenliği yanında otizmli çocuklarımıza yöneliketkinliklerimizi sürdürüyoruz. Özel çocuklarımızdan folklor ekibi de kurmuştuk,şimdi de koromuz çalışmalarına başladı. Fırsat verildiğinde özel çocuklarımızınneler başarabileceğine bir kez daha şahit olduk. Bu bağlamda onlara daha fazladestek olmak adına Fiziksel Engelliler Derneği ile işbirliği içinde bir takımprojeler geliştiriyoruz. Bunları yakında hayata geçireceğiz” dedi.
Özel çocukların aileleri de Başkan Uysal’dan yüzme havuzu ile özel çocuklaratahsis edilecek bir spor salonu isterken, sertifikalı öğretmen ihtiyaçlarıolduğunu anlattılar.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER