Başkent Edaş, Zonguldak’ta kesintisiz ve kaliteli enerji için çalışıyor

Başkent Edaş, Zonguldak’ta kesintisiz ve kaliteli enerji için çalışıyor

Başkent Edaş, Zonguldak’ta kesintisiz ve kaliteli enerji için çalışıyor
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ), kesintisiz ve kaliteli enerji için Zonguldak’ta yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kapuz ve Hasan Karabacak caddeleri üzerinde yapılan yer altı ve aydınlatma projelerine hız verildi.
Başkent EDAŞ, sürdürülebilir, kesintisiz ve kaliteli enerji hedefiyle Zonguldak’taki yatırımlarına devam ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz hafta başlamış olan Zonguldak şehir şebekesine bağlı Kapuz ve Hasan Karabacak caddeleri üzerinde yapılan TR22-TR12 arası AG YG yer altı ve aydınlatma projesi, Emniyet Müdürlüğü ve belediye ekiplerinin de desteğiyle devam ediyor. Çalışma sonucu oluşan yoğun trafik nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için Başkent EDAŞ tarafından yoğun bir gayret gösterilirken, trafiğin bir an önce rahatlaması için çalışmalara hız verildi.
Başkent EDAŞ’ın Zonguldak ve Kilimli ilçesini birbirine bağlayan ana yol üzeri Kapuz Caddesi’ndeki çalışması, elektrik kesintilerinin azaltılmasını hedefliyor. Enerji dağıtımındaki sürekliliğin yanı sıra, daha aydınlık bir Zonguldak için de yatırımlarını sürdüren Başkent EDAŞ, aydınlatma armatürleri ile pano ve dağıtım merkezlerinin de bakımını gerçekleştiriyor. Kesintisiz enerji için hatları elden geçiren Başkent EDAŞ’ın yatırımları önümüzdeki dönemde de sürecek.
Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER