BAYRAM TATİLİ BOYUNCA 32 BOĞULMA VAKASI YAŞANDI, BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bayram tatili boyunca 32 boğulma vakasına müdahale edildiği, bir kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı.

BAYRAM TATİLİ BOYUNCA 32 BOĞULMA VAKASI YAŞANDI, BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
gundemeregli.com-Düzce Akçakoca´da bayram tatili boyunca 32 boğulma vakasına müdahale edildiği, bir kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı.

Akçakoca plajlarında Ramazan Bayramı tatili boyunca 32 boğulma vakasının yaşandığı, boğulma tehlikesi atlatan 2 vatandaşın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı, diğer yaralıların ilçe ve bölge hastanelerinde ayakta tedavi edildikleri, boğulmak üzereyken denizden çıkarılan bir vatandaşın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Akçakoca Belediye Zabıta Müdürü İsa Mat, Akkaya köyü ile Melenağzı köyü arasında bulunan ilçe plajlarında 4 adet jet ski ile sertifikalı 8 cankurtaranın kurtarma hizmeti verdiğini söylerken, plajları olan köylerin muhtarlarıyla yaptıkları görüşmeler sonucunda, gönüllü cankurtaranlık hizmetinin de verildiğini belirtti. Belediye birimlerinin jet ski sürücüleri ve tüm cankurtaranlarla cep telefonları aracılığıyla iletişim halinde olduğunu belirten Mat, önümüzdeki yıldan itibaren telsizle iletişim sistemine geçeceklerini, bunun ön çalışmalarını başlattıklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER