BELEDİYE BAŞKANINDAN İNTERNET MÜJDESİ

BELEDİYE BAŞKANINDAN İNTERNET MÜJDESİ
gundemeregli.com-Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 15 Haziran Bilişim Haftasında “ücretsiz internet” projesinin de müjdesini
verdi.
Başkan Kantarcı Seçim döneminde vaat ettiği ücretsiz sokak ve açık alan internet kullanımını 15 Haziran da devreye almak üzere tüm çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Mayıs ayının ilk haftasının Bilişim Haftası olması nedeniyle Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı mesaj yayınlayarak Bilişim Haftasını kutlarken “ücretsiz internet” projesinin de müjdesini verdi.
Bilgi teknolojilerindeki değişimin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanını ve toplumun tüm kesimlerini etkilemekte olduğunu belirten Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Akıllı Belediye ve Akıllı Kent otomasyonu vizyonu ile belediye hizmetlerinde bilgi teknolojilerinden en üst düzeyde yararlanmak için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde önemli projeleri birer birer hayata geçireceğiz. Çaycuma’lılara ilk müjdeyi vermek istiyorum. Seçim döneminde vaat ettiğimiz ücretsiz sokak ve açık alan internet kullanımını 15 Haziran da devreye almak üzere tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Uzun yıllardır dostum olan ve Telekom Operatörü Lisansına sahip bir şirketi bulunan Hakan Akan Bey ile yapılan görüşmeler sonucu, kendisi ücretsiz internet hizmetini belediyemize bir mali yük getirmeden üstlenmiş bulunmaktadır. Ücretsiz internet hattı Çarşı merkezinden başlayarak Atatürk Caddesi boyunca cumhuriyet meydanı ve Nihat Kantarcı Caddesi Belediye güzergahından geçerek Belediye Sosyal Tesislerine kadar uzanacaktır. Herkes ücretsiz internet keyfi yaşayacaktır.”
Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER