BELEDİYE KIRMACIDA İFTAR VERDİ

BELEDİYE KIRMACIDA İFTAR VERDİ
gundemeregli.com- Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kırmacı Mahallesi’nde iftar programı düzenlendi.
Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından, ilçeye bağlı tüm mahallelerde gerçekleştirilecek iftar yemeği ve programı etkinliklerine Kırmacı Mahallesi’nde devam edildi.
Akşam ezanından yaklaşık bir saat önce, iftarın verildiği alanda toplanan vatandaşlar, önce Kur’an-ı Kerim dinlediler ardından da dua ettiler.
İftar öncesi yapılan dua ve vaazın ardından Kırmacı Mahallesi sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 31 mahallede gerçekleştirilecek iftar programlarının ikincisinin düzenlendiği Kırmacı’da vatandaşlarla bir araya gelmekten ve aynı ortamda el açıp dua etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Kırmacı Mahallesi sakinlerinin iftar yemeğine gösterdikleri yoğun katılımdan dolayı da mutluluklarının arttığına vurgu yapan Başkan Posbıyık konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bu akşam da iftarımızı Kırmacı Mahallesi’nde yapıyoruz. Karadeniz Ereğli’de bir ilki başlattık. Bu iftarlarımızı Ramazan ayı sonuna kadar sürdüreceğiz ve 31 mahallemizin tamamında da bu iftar programlarını düzenleyeceğiz.”
Kırmacı Mahallesi Muhtarı Hazım Seviç de, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar programlarının kendileri tarafından da memnuniyetle karşılandığını söyledi. Seviç, etkinlik kapsamında Başkan Posbıyık ve ekibini mahallelerinde ağırlamaktan dolayı da mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Posbıyık ve beraberindekilere şahsı ve mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Muhtar Seviç Başkan Posbıyık’a çiçek de takdim etti.
Kırmacı Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği ve programına Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın yanı sıra eşi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve belediyenin daire müdürleri ile Kırmacı Mahallesi Muhtarı Hazım Seviç ve mahalle sakinleri katıldı.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 11:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bülent YAPICI
Bülent YAPICI - 11 yıl Önce

Sayın Başkan yolunuz açık gönlünüz ferah olsun,Kdz.Ereğlimize ilkleri hep siz yaşattınız yaşatmayada devam edeceksiniz bizi yaradanın kulları olarak elbette yanlışlarımız ve eksikliklerimiz olacak eminimki siz eksikliklerinizi,yanlışlarınızı bilebilen birisiniz bu nedenle yola çıkarken sizi yarı yolda bırakmayacak insanlarla devam etmenizdir,terminal kalktıktan sonra boşalan bu yere altı otopark olmak kaydıyla karadenizin en güzel belediye sarayını yaptırmanız,pazaryrindeki yıkımlardan sonra buranın yine altı oto park ve meydan olarak değerlendireceğinizdir.Şahsım Kdz.Ereğlide ikamet etmemekteyim ama vaktimin çoğunu bu şehirde geçirmekteyim gittiğim heryerde şehrimiz ve siz Başkanımız adına memnuniyet verici sözler duymak şahsımıda mutlu kılmaktadır bu nedenle sizi tekrar kutluyor Yaradanımdan sizin hakkınızda olumsuz düşünen kişilerden korumasıdır diyorum Allaha emanet olun

SIRADAKİ HABER