Belediye kış şartlarına hazır

Belediye kış şartlarına hazır

Belediye kış şartlarına hazır

Karadeniz Ereğli Belediyesi olası karyağışı ile mücadele kapsamındaki hazırlık çalışmalarını tamamladı. 16 işmakinesiyle karla mücadeleye hazır olan Karadeniz Ereğli Belediyesinde,Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, kış mevsimi boyunca görev yapacakkriz masası da oluşturuldu. Kdz.Ereğli Belediyesi İlçemizi etkisi altına alması beklenen kar yağışına karşı her türlü hazırlığıtamamladı. Kdz.Ereğli Belediyesi Fen İşleriMüdürlüğünün yanı sıra, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye, Temizlik İşleri, Zabıta,Ulaştırma ile İşletme ve İştirakler Müdürlükleri gerek araç, gereksepersonelleriyle karla mücadeleye hazır.

KRİZ MASASI KURULDU.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal, kötü hava şartlarında ve kar yağışının oluşturacağı her türlüolumsuzluğa karşı mücadelede görev yapacak kriz masasının oluşturulduğunubelirterek; “Halkımız her türlü istek ve şikâyetini ‘Alo 153 Zabıta’ hattınayapabilir. Tüm ihbarlar değerlendirilecek, sorun yaşanan bölgelere anındamüdahale edilecek” dedi.

HASTALAR EVLERİNDEN ALINACAK

Başkan Uysal, gelecek ihbarlardâhilinde İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğüne ait 3 adet 4x4 araçlarla diyalizhastaları, hamile bayanlar ve acil hastaların 24 saatlik süre içinde evlerindenalınıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacağını dakaydetti..

16 İŞ MAKİNESİ HAZIR BEKLETİLİYOR

Kar yağışıyla mücadele kapsamındakullanılmak üzere 400 ton tuz alımı gerçekleştirildiğini belirten Başkan Uysal;“400 ton tuzumuz hazır. İhtiyaç halinde 170 ton daha ilave tuz alımıgerçekleşecek. Belediyemiz, ikisi aynı zamanda tuzlama yapabilen 4 kar küremekamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet JCB iş makinesi ve 2 greyderi olasıkar yağışına karşı hazır bekletiyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER