Belediye, Yıl Başından sonra yeni binasında

Yeni belediye binasında son aşamaya gelindi.

Belediye, Yıl Başından sonra yeni binasında

Kozlu, yeni belediye binasında son aşamaya gelindi. Kozlu, halkının huzuru ve mutluluğu için çalışmalarına aralıksızdevam eden Kozlu Belediyesi’nin yeni belediye binası inşaatında çalışmalardasona yaklaşıldı.

Kozlu’da yapımı devam eden yeni belediye binası çalışmalarıaralıksız olarak devam ederken, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yenibelediye binasına yılbaşından sonra geçileceğini kaydetti.

İnşaatta incelemelerde bulunan KozluBelediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu Belediyesi’nin tüm birimlerini bir çatıdatoplayacak olan binada çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.Şahin, “Kozlu’ya değer katan eserleri kente kazandırmak bizlere nasip oldu.Bunlardan biri de Kozlu Belediye Binası. Kozlu’muz yıllar sonra ilk kez yenibir belediye binasına kavuşmuş oluyor. Belediye binamızın inşaatı tamamlanmaküzere. İlçe olan Kozlu’muza yakışır bir bina oldu. Yılbaşından sonra yenibinamıza geçeceğiz” dedi.

Yeni belediye binası, başkanlık ve meclis salonu katını anabina ile bağlayan bağlantı köprüsünün, 21 metre uzunluğunda yaya geçiş köprüsüolarak tasarlandığını ve montajının gerçekleştirildiğine de kaydeden Şahin, “birincikatın boya işlemleri de tamamlanırken elektrik gibi ince işlerin de tamamlanmasıylayeni belediye binası çok yakında hizmete girecek” dedi.

Şahin, göreve geldikten sonra belediye binasınıntamamlanması için gerekli işlemleri başlattıklarını ve 7,5 milyon TL’ye yakınharcama yapılarak belediye binasının eksiklerinin tamamlandığını kaydetti. 

Yılbaşından sonra hizmete başlayacak olan yeni belediyebinası ile İlçe olan Kozlu’ya yakışan modern bir belediye binası hizmetverecek.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER