BELEDİYEDEN ,4 BİN 500 İHTİYAÇ SAHİBİNE GIDA KOLİSİ

Her gün bin 500 kişiye çadırda iftar veren Kdz. Ereğli Belediyesi, 31 mahallede gıda yardımı dağıtımını sürdürüyor.

BELEDİYEDEN ,4 BİN 500 İHTİYAÇ SAHİBİNE GIDA KOLİSİ

gundemeregli.com-Her gün bin 500 kişiye çadırda iftar veren Kdz. Ereğli Belediyesi, 31 mahallede gıda yardımı dağıtımını sürdürüyor. Mahalle muhtarları aracılığı ile tespit edilen 4 bin 500 ihtiyaç sahibine ulaştırılan Ramazan kolilerinin dağıtımı ise kısa sürede 31 mahallenin tamamında gerçekleşmiş olacak.

Kdz. Ereğli Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yönelik Ramazan kolisi dağıtımına başladı. Bir süre önce 31 ayrı mahalle muhtarından kendi mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar konusunda gerekli bilgileri alan ekipler, ilçenin Ören, Ömerli, Belen, Kepez, Kavaklık, Belen Yeni Mahalle, Uzunçayır, Kocaali, Köseler ve Kışla mahallelerindeki dağıtımı tamamladı.

İhtiyaç sahiplerinin onur ve gururlarını incitmemek adına yardımlarının titizlik içinde yapıldığını söyleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Belediyesi olarak 4 bin 500 aileye gıda yardımında bulunuyoruz.

Arkadaşlarımız ilk etapta 10 mahallede dağıtımları tamamladı. Kalan mahallelerimizde de dağıtım işlemini kısa bir zaman içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Mahalle muhtarlarından gelen bilgiler ve zabıta tarafından da doğruluğu tespit edilen ailelere bu yardımları evlerine kadar ulaştırıyoruz. dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER