Belediye’den uygulamalı eğitime, iş makinası desteği..

Belediye’den uygulamalı eğitime, iş makinası desteği..

Belediye’den uygulamalı eğitime, iş makinası desteği..

Kdz.Ereğli Belediyesi, uygulamalı eğitimdekullanılmak üzere Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine iş makinesidesteğinde bulundu.

Kdz.Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 20 yılaaşkın süredir çalıştıktan sonra emektarlığa ayrılan PV 150 Lastik TekerlekliEkskavatör, mesleki eğitimde kullanılmak üzere Ereğli Teknik ve Endüstri MeslekLisesine hibe edildi.

DELTA İş Makineleri firması tarafından bakım ve onarımı yapılaniş makinesinin teslim törenine Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Kdz.EreğliBelediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin Ağlar, Kdz.Ereğli Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmazve şube müdürleri, okul yöneticileri, öğrenciler ve DELTA İş Makinesiyetkilileri katıldı.

Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü AdnanDöner, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Kdz.Ereğli Belediye BaşkanıHüseyin Uysal ve Delta firmasına teşekkür etti.

“EREĞLİ’YİÖĞRENCİ KENTİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay ise yaptığıkonuşmada, eğitime desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirterek;“Belediye Başkanımız Dr.Hüseyin Uysal’ın da ifade ettiği gibi, bizlerKdz.Ereğli’yi bir öğrenci kentine dönüştürmek için yoğun çabalar harcıyoruz.Eski Hastanenin yerine Üniversite Kampusu kurulması ve Kemer mevkiinde GençlikMerkezi kurulması için her türlü desteği verdik. Kdz.Ereğli Belediyesi olarakgençlerimizi anlıyor, gençlerimizin her türlü talep ve önerilerine değerveriyoruz. 2 yıl önce Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa başlattığımızGençlik Meclisi projemiz bunun bir parçası. Uygulamalı eğitim görmekte olanöğrencilerimize bugün teslim edeceğimiz PV 150 Lastik Tekerlekli Ekskavatör,okulda önemli bir boşluğu dolduracaktır. Okulumuza ve eğitim görenöğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından iş makinesinin anahtarı okul yönetimineteslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER