Bıcı bıcı yıkansın, cillop gibi olsun!

Bıcı bıcı yıkansın, cillop gibi olsun!

Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren oto yıkama firmaları marka yaratma konusunda adeta birbirileri ile yarışıyor. İlçede iki oto yıkama dükkanı tabelalarıyla dikkat çekiyor.

İlçe Yeni Siteler Görgün Apartmanında yan yana bulunan iki işyerinden birinin adının Bıcı Bıcı, diğerinin ise Cillop olması isim konusunda firmaların ne kadar yaratıcı olduklarını ortaya koyarken, isimlerin yapılan işlerle birbirini tamamlaması ise &[#]8220;bu kadar olur&[#]8221; dedirttiriyor.

Her iki firmanın yan yana rekabet içersinde çalışmalarını yürütürken, isimler konusunda ise iddialı bir biçimde tabeladan dışa yansıtmaları çevrede bulunanlar vatandaşlar tarafından &[#]8220;Arcınız Bıcı bıcı yıkansın, cillop gibi olsun!&[#]8221; esprilerine sebep oluyor.

Firma yetkilileri uzun uğraşlar sonrasında bu isimleri koyduklarını belirterek, bizim yaptığımız işle ilgili olsun istedik. Ortaya bu tür fikirler çıktı. Biz müşteriler tarafından tercih edilmek isteniyoruz. İsimlerinin ilgi çekici olması ve günümüzde bu şekilde kullanılan isimlerinin daha iyi hafızada kalmasını sağlamak istedik. Tepkiler gayet güzel, isimler konusunda çoğu müşterimiz bize soruyor. Yaratıcılığımızdan ötürü bizleri tebrik ediyorlar.&[#]8221; diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2012, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER