Bir eve girmeye çalışan dört kadın yakalandı

Hırsızlıktan kayıtları olan dört kadın bir eve girmek istedikleri sırada fark edilince kaçmak istedi. Kadınlar kaçarken yakalandı.

Bir eve girmeye çalışan dört kadın yakalandı
İHA-Zonguldak’ta, hırsızlıktan kayıtları olan dört kadın bir eve girmek istedikleri sırada fark edilince kaçmak istedi. Kadınlar kaçarken yakalandı. 
Zonguldak’ın Bahçelievler mahallesinde bir apartmana giren 4 kadın, plastik parçasıyla bir evin kapısını açmaya çalışınca apartmanda yaşayan vatandaşlar tarafından fark edildi. Apartmandaki vatandaşlar olayı polis ekiplerine haber verdiği sırada, daha önceden Kayseri ve Kırıkkale illerinde birçok kez hırsızlık yüzünden kayıtları bulunan 4 kadın kaçmaya başladı. Bir ticari taksiye binerek uzaklaşmaya çalışan K.G. (22), S.G. (25), B.O. (35) ve E.Ç. (52) isimli kadınlar Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalandı. 61 yaşındaki ev sahibi G.E.’nin şikayetçi olduğu 4 kadın, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Kadınların Zonguldak´ta yaşamadığı birçok ilde birden fazla hırsızlık olayına karıştığı iddia edildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER