Birbirimizin yüzüne bakabilecek hareketler yapalım

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Prof.Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupnar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Kurban Bayramı’nın ikinci günü AK Parti Ereğli ve Alaplı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılarak partililerle ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Birbirimizin yüzüne bakabilecek hareketler yapalım

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Prof.Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupnar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Kurban Bayramı’nın ikinci günü AK Parti Ereğli ve Alaplı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılarak partililerle ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

AK Parti Ereğli Teşkilat binasındaki bayramlaşmaya ev sahipliğini yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, tüm partililerin bayramını kutlarken Başkan Uysal’da AK Parti’nin Zonguldak milletvekilleriyle bir arada olmaktan ve partideki bayramlaşmada onurlandırdıklarından dolayı partililerle bir arada olmaktan Ereğli Belediyesi adına gurur duyduğunu söyledi.

Partidekilere ‘Yol arkadaşlarım’ diye hitap ederek bayramlarını kutlayan Milletvekili Candan ise konuşmasında İslam aleminin huzura ihtiyacı olduğunu belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü.

İSLAM ALEMİ SON YÜZ YILDIR HUZURU FENERLE ARIYOR

Zira İslam alemi huzuru son yüzyıldır fenerle arıyor. Çoluk çocuğu ile bayram geçirmek onların hasretle aradığı bir durum. Etrafımızda baktığımızda İslam ülkelerinde devam eden bu yara bu huzursuzluğa dur diyecek vaktinin geldiğidir. Bugün Suriyeliler ve Iraklılar huzur arıyor. Bugün analar çoluk çocuğunu kurtaracak yer arayıp Türkiye sınırına doğru koşturuyor. İslam alemi birbirilerini İslam adına boğazlıyor. Bu yaşananlar insanlığın kabul edebileceği bir şey değildir.

YENİ TÜRKİYE’DE SİZ EREĞLİLİLERİN DE İMZASI VAR

Türkiye’de ise demokrasinin sayesinde bir huzur var. Yeni Türkiye 2015’te seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile daha da perçinleşecek. Ereğli Cumhurbaşkanlığı seçiminde çok güçlü bir destek verdi. Onun için Yeni Türkiye’de sizin de imzanız var. O yüzden sizlere teşekkür ediyorum. Bu durum inşallah 2023 hedeflerine hiç şaşmadan yılmadan ulaşacağımızın göstergesi olacaktır. Yeni Türkiye’de 2023 hedeflerine varabilmemiz için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. 2015 onun için kritik bir dönem.

BİRBİRİMİZİN YÜZÜNE BAKABİLECEK HAREKETLER YAPALIM

Tarihler 2015’e geldiğinde ki bu milletvekilliği seçimlerinin doğasında vardır. Birbirilerine bir yolla bir şeyler yaparak işte ben geleyim ben milletvekili olayımın hırsı vardır. Ama 2015’ten sonra 13 Haziran’da birbirimizin yüzüne bakabileceğimiz şekilde hareket etmemiz lazım. Zira biz hepimiz Karadeniz Ereğli’de yaşıyoruz.

10 YIL SONRA BİRBİRİMİZE ELİMİZİ UZATABİLELİM

Ama bugün ama 10 yıl sonra şu sokaklarda sahilde gezerken birbirimize elimizi uzatabileceğimiz hareketleri yapmamız gerekiyor. Bunun için özellikle istirham ediyoruz Biz bu toprakların evladıyız. Birbirimizin yüzüne bakacak şekilde söylemlerimizi ve hareketlerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Milletvekili Candan’ın bu konuşması partililerce alkışlanırken, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Toptan, Candan ve Ulupınar ile birlikte İl Başkanı Hamdi Uçar ve Başkan Uysal ve Başkan Çakır partililerle tek tek bayramlaştı.

ALAPLI MEYDANINDA AK PARTİLİLERLE ÇAY SOHBETİ

Alaplı’da AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetimi tarafından karşılanarak parti binasındaki bayramlaşmaya da katılan Bölge Milletvekilleri Toptan, Candan ve Ulupınar ile Başkan Uysal, Başkan Uçar ve Başkan Çakır’da partililerle tek tek bayramlaştı. Alaplı’da da Ereğli’deki konuşmanın benzerini yapan Milletvekili Candan, Başkan Uysal ile Alaplı meydanında partililerle çay içerek bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER