BİREYSEL OLARAK ÇATI ADAYI DESTEKLEMEYECEĞİM

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Hatipoğlu,10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Partisinin desteklediği “Çatı Aday “ Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlunu bireysel olarak desteklemeyeceğini açıkladı.

BİREYSEL OLARAK ÇATI ADAYI DESTEKLEMEYECEĞİM
 
gundemeregli.com-Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Hatipoğlu,10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Partisinin desteklediği “Çatı Aday “ Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlunu bireysel olarak desteklemeyeceğini açıkladı.
Büyük Birlik Partisi (BBP)Zonguldak İl Başkan Yardımcılığı, İlçe Başkanlığı, İl genel ve Belediye Meclis Üyesi adaylığı ile Genel merkez üst kurul delegeliği yaparak Partisinin her kademesinde görev yapan Hatipoğlu yaptığı açıklama ile Partisinin destekleme kararı aldığı “Çatı aday” Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu desteklemeyeceğini açıklayarak “Şehit Muhsin Yazıcıoğlu için hakaretler yağdıran bir dergiyi eline alıp poz veren, babasını vatan hainliği suçlamasıyla ülke dışına atan İsmet İnönü’nün mezarı başına gidip çelenk koyup taziyelerini bildiren, İsrail in yaptığına soykırım diyemeyip Araplar kendi başının çaresine baksın diyen, ekşi sözlükçü ateistleri ziyarete giden Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermeyi kendime zul sayarım” dedi.

Hatipoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“10 Ağustos 2014 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı partimin genel merkezinin aldığı karar benim için yok hükmündedir. BBP de il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı, il genel ve belediye meclis üyeliği adaylığı ve genel merkez üst kurul delegeliği yapmış bir dava adamı olarak genel merkezin almış olduğu bu karar beni ziyadesiyle üzmüş ve rahatsız etmiştir. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu için hakaretler yağdıran bir dergiyi eline alıp poz veren, babasını vatan hainliği suçlamasıyla ülke dışına atan İsmet İnönü’nün mezarı başına gidip çelenk koyup taziyelerini bildiren, İsrail in yaptığına soykırım diyemeyip Araplar kendi başının çaresine baksın diyen, ekşi sözlükçü ateistleri ziyarete giden Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermeyi kendime zul sayarım. Bu hak ile batılın savaşıdır. Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Allahın da bir hesabı vardır. Bu sebepledir ki partimin aldığı karara uymayacağımı beyan ediyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun”

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 15:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nisa HATİPOĞLU
Nisa HATİPOĞLU - 10 yıl Önce

İste benim babam, bu bir gurur kaynagidir. Doğruluk en büyük ilkemiz Allah yolumuzu acik etsin.

Fethi ARSLAN
Fethi ARSLAN - 10 yıl Önce

Helal olsun sana hocam, bu bir erkeklik örneğidir. Yalakalık, çıkarcılık almış başını gitmiş.

S.EREN
S.EREN - 10 yıl Önce

CENK.DEsteklemeyecini açıkladın.Güzel.peki kimi destekleyeceğini belirtmemişsin.bu belli veya söylemeye gerek yokmu dedin.veya boşmu? bunuda belirtseydin samimi davranışın net belli olurdu.

umut
umut - 10 yıl Önce

cenk abım saygıyla önünde eğiliyorum büyüksün

SIRADAKİ HABER