BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimini ziyaret etti.
Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker´in şehir dışında olmasından dolayı Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyelerini TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ile TSO başkan vekili Niyazi Özcan karşıladı. Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli´nin sorunlarının aşılması için birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söyledi.

Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ise verilen birlik-beraberlik mesajlarının kendilerini heyecanlandırdığını belirterek şunları söyledi; Sizlere ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerden bu birlik ve beraberlik mesajlarını alırken bizlerde heyecanlanıyoruz. Ereğli´nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizlerin oluşturduğu birlik ve beraberlikle Ereğli´ye katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Şoför arkadaşlarımızın sorunlarını da çözmek adına hep beraber sorunları masaya yatıracağız dedi.
Ziyaret sırasında TSO Başkan Vekili Niyazi Özcan, taşımacılık yapan şoför esnafının sorunlarına yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2013, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER