Bizleri en güzel şekilde temsil edecekler

Kdz Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Musiki Derneği’ne üye folklor ekibi Romanya’da Türkiye’yi temsilen yapacakları gösteri öncesi Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.

Bizleri en güzel şekilde temsil edecekler

Kdz Ereğli´de faaliyet gösteren Musiki Derneği’ne üye folklor ekibi Romanya’da Türkiye’yi temsilen yapacakları gösteri öncesi Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.
Romanya Targoviç kentinde Uluslararası 14. Kültür ve Sanat Festivaline katılan Musiki ve Folklor ekibi, yolculuk öncesi kendilerine destek veren Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Meclis üyelerini ziyaret etti. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, folklor ekibinin yurt dışında kendilerine en güzel temsil edeceklerine inandığını belirterek, kendilerine her türlü desteği vereceğini söyledi Demirtaş “Arkadaşlara Gülüç Belediyesi ve ben belediye başkanı olarak teşekkür ediyorum. Çıktıkları bu yolda gittikleri Romanya’ya Musiki Derneği olarak ilk önce Allah’ın izniyle sağ salim gitmelerini ve gittikleri ülkeden başarıyla dönmelerini diliyorum ve bol şans diliyorum. Bize de Gülüç Belediyesi olarak arkadaşların yaptığı organizeyi desteklemek düştü. Bu böyle bir organizeye katıldıkları için destekledikleri için emeklerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah başarıyla dönerler. Bizi de güzel bir şekilde orada onurlandırırlar. Bizim bu Ereğli ve Gülüç içinde büyük bir gurur oldu dedi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın kendilerine her türlü desteği verdiğini ifade eden Flklor Ekibi sözcüsü İlter Yüzgeç, Romanya’da Türkiyeyi temsil etmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Yüzgeç açıklamasında şunları söyledi; “Romanya Targoviç kentinde Uluslararası 14. Kültür ve Sanat Festivali var. Bizim Musiki Folklor Derneği olarak da bu sene sayın başkanımız Gülüç Belediyesi’nin de büyük katkıları oldu. Bu katkılardan dolayı ben öncelikle sayın başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Aşağı yukarı orada 7-8 tane Avrupa ülkesinden de halk oyunları grupları gelecek ve dört günlük dolu dolu bir festival geçecek. Başkanımızla da görüştüğüm üzere oradaki festivale katılacak olan halk oyunları gruplarıyla beraber inşallah seneye Gülüç’te yapacağımız Kültür Festivali’nde uluslar arası çerçevede değerlendirip Gülüç Belediyesi’nde de burada halk oyunları gruplarımız ve gelecek olan yurt dışındaki gruplarla beraber burada gene bir dolu dolu bir festival yapacağımızı ben başkanıma buradan söz veriyorum. İnşallah seneye bu festivali burada gerçekleştireceğiz. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektiren grup yola çıktı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER