“BOZKUŞ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ”

“BOZKUŞ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ”

gundemeregli.com-Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı ve Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Halil Bozkuş “24 Temmuz Basın Bayramı” dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına çok sayıda gazeteci katıldı. Gazeteci Bilgin Avcı’nın yaptırdığı iftar duasının ardından konuşan Bozkuş ”İftar programına katılan gazetecilere teşekkür ederek “24 Temmuz Basın Bayramını “ kutladı.

Bozkuş, “Amacımız bu vesile ile bir araya gelmekti. Tüm gazeteci arkadaşların 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

Basın mensupları adına konuşan mesleğin duayen isimlerinden Sina Çıladır “Basın maalesef özgür değil, yerel basın pekiyi durumda değil. Bunun kabahati eleştiri ve öz eleştiriyi beğenmeyen yerel politikacılardır” dedi. Çıladır 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla tüm gazetecileri bu yemekte buluşturduğu için de Bozkuş ’a teşekkür etti.

Heracleia Yaren Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Ereğli belediyesi meclis üyelerinin yanı sıra, Gündem Gazetesi Önceki  İmtiyaz Sahibi duayen Gazeteci Ali Suat Eser ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER