BU GECE, BİRLİK BERABERLİK GECESİYDİ

BU GECE, BİRLİK BERABERLİK GECESİYDİ

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen Birlik ve  Beraberlik gecesinde   MHP Belediye Başkan Adayları  ,ülkücüler ve  çok sayıda vatandaş  bir araya geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir beraberinde  Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gülüç Belediye Başkan Adayları Atilla Tarık Semiz, Kandilli Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaya İpekçi, Ormanlı Belediye Başkan Adayı Bayram Başol, Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Talat Şeker, Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra  çok sayıda ülkücü gençlik ve vatandaşların  katıldığı gecede birlik beraberlik örneği gösterildi.

Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sertan Kuzu Biz bir olmalıyız çünkü; Dağılan devleti toparlayacak biziz,yok sayılan Türklüğü yeniden devlete hükmettirecek biziz, biz ülkücü hareketiz biz MHP´ yizdedi.

 Kuzu yaptığı açıklama şunları söyledi.Bu yüzdendir ki dış mihrakların piyonları bugün Ülkücü hareketi sokaklara çekmeye uğraşmaktadır, Bu yüzden ki Türklüğü yasaklamakta, Türk ve İslam dünyasını kana bulamakta dırlar.Bu yüzdendir ki bu ülkede ;Yahudiliğe ve Siyonizm´e hizmet emelleri güden mason teşkilatlanmalarını kurmak, bu teşkilatlanmalar bünyesinde, burs adı altında gençleri kendilerine bağlamak, Türkiye´nin geleceğini, İslam´ı baltalamak serbesttir.Her apartmana bir kilise açmak, misyonerlik faaliyetleri ile ülkemizi bölmeye çalışmak serbest.Üniversitelerde terör örgütlerine yardım ve yataklık etmek, terör örgütleri lehine slogan atıp, pkk paçavraları sallamak serbest,Milletvekili dokunulmazlığı zırhına bürünüp meclis kürsüsünden ihanet cümlelerini ağzından salya akıta akıta haykırmak serbest! Ama Engin Alan paşa gibi onurlu vekil olmak yasaktır.Birleşin ey! Yolları Kur´an-da birleşenler,Birleşin, itikatta, imanda birleşenler,Ayrılık yakışmıyor, bölünmek günah size,Birleşin ey, Secde-i Rahman´da birleşenler. Cümleleriyle  tamamladı. Kuzu´nun konuşmaları Bozkurt Kuzu, Ülkücü Kardeş sloganlarıyla sık sık kesildi.

BU SEÇİM EREĞLİ´NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlut Özdemir  ülkücü kardeşliğin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik gecesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada şunları söyledi 15 gün  gibi kısa bir süre kalan 30 Mart Yerel Seçimlerinde  Karadeniz Ereğli´miz için dönüm noktası ,Karadeniz Ereğl halkı Belediye Başkanını 15 gün sonra seçecek. Bu seçim Karadeniz Ereğli´nin geleceğini belirleyecek. Son 15 yıldır Karadeniz Ereğli´mizde ekonomik değerlerin kaybedildiği bir kent olmuştur. Kenti bu dar boğazdan kurtarman için 30 Mart son fırsattır.Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek inanç ve sevdasıyla başlayan  Belediye Başkanlığındaki  oy potansiyelimiz ilk günlerde 1.8´lerde iken bugün görüyoruz ki  yüzde 25´leri bulmuştur. Bu Karadeniz Ereğli halkının talebidir. Bu talepler 30 Martta sandığa yansıdığı takdirde Karadeniz Ereğli aydınlık günlere kavuşacaktır.Son 15 günde sizler, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak bu oy potansiyelini artırarak  Başkanlık koltuğuna oturmamıza destek olun, hep birlikte el ele  Karadeniz Ereğli´yi kurtaralım.  Ülkü Ocaklarındaki kardeşlerime seçim dönemindeki desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum, son 15 günde de desteğinizi esirgemeyin, birlikte başaralım dedi.Gece şiir dinletisi, halk oyunları ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER