BU NASIL ANNE?

BU NASIL ANNE?

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde yaşanan olay, yürekleri sızlattı. 17 yaşındaki anne, hastanede tuvaletinde doğurduğu bebeğini yine hastanenin çöplüğüne attı.

Cahilliğin ve vicdansızlığın bu kadarısı da olmaz dedirttiren olay tüyleri ürpertti.  Hastanenin acil Servisine tedavi için gelen 17 yaşındaki anne sancıları tutunca bebeği girdiği tuvalette doğurdu. Ardından bir beze sardığı erkek çocuğu binanın dışında bulunan çöpe attı. Olayı çevrede bulunan hastalar fark etti, kadının şüpheli hareketlerinden ve tavırlarından şüphelenen vatandaşlar durumu hastane yönetimine, hastane yönetimi de polise bildirdi.

Anne ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

---Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Acil servisi tuvaletinde bir erkek çocuğu dünyaya getiren 17 yaşındaki anne çocuğu çöp konteynırına attı.

Yürekleri sızlatan olay annenin hareketlerinden şüphelenen vatandaşların hastane yönetimine haber vermesi ile ortaya çıktı.

    İlginç olay dün Ereğli Devlet Hastanesinde yaşandı.  B.Y isimli 17 yaşındaki anne acil servis bölümüne tedavi için geldiği hastanede bulunan bayanlar tuvaletinde 2 Kilo 900 gram ağırlığında 50 cm. boyunda bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.  Çocuğu üzerinde bulunan bezle saran anne B.Y hastaneden çıkarak,  çocuğu hastane dışında bulunan çöp konteynıra bıraktı.

    Kadının hareketlerinden şüphelenen hastanede bulunan diğer hastalar, durumu hastane yetkililerine bildirdi.

      Hastane yetkilileri, konteynırın içine bakarak, bebeğin yaşadığını belirledi. Ardından, Hastanenin kadın doğum servisinde tedavi altına alınan anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

     Hastane Polisi tarafından ifadesi alınan genç kadın, doğum yaptığını ve çocuğun kendisine ait olduğunu anlattı.  

     Polis tarafından Hastaneye çağrılan genç kadının annesi Z.Y. ile babası İ.Y. ifadelerinin alınması düşüncesiyle buradan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Opr. Dr. Muarrem Erdem, anne ve çocuğunun Hastanenin yeni doğan servisinde tedavisinin sürdüğünü kaydetti.
   
Öte yandan olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER