Bunalıma girdi, bileklerini kesti, 112´ye sitem etti

Ayakkabı boyacılığı yapan evli ve iki çocuk babası Metin T., bunalım sonucu bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Bunalıma girdi, bileklerini kesti, 112´ye sitem etti
Karabük’te, ayakkabı boyacılığı yapan evli ve iki çocuk babası Metin T., bunalım sonucu bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. 

Demir yolu raylarının kenarına oturup cam ve bıçakla bileklerini kesen Metin T., yardıma gelen 112 ekiplerine ben size ölünce gelin demedim mi? diye tepki gösterdi.

Alkol kullanmadığını ve rahatsızlığından dolayı bunalımda olduğunu olay yerine gelen yunus timlerine anlatan Metin T., “Hayatına son vermek istiyorum. Kendimi aşamıyorum. 112’yi aradım gelin buradan ölümü alın dedim. Bu hayat bitsin artık. İki çocuğum var. Biri imam hatip diğeri birinci sınıfa gidiyor. Ben utanıyorum bile. Boyacılık yapıyorum, kötü bir insan değilim. İstediğim hedefi tutturamadım” dedi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri Metin T.’ye müdahale ettiği sırada, ‘Ben size beni ölünce gelin alın demedim mi’ diye tepki gösterdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Metin T. daha sonra 112 ambulansıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER