Byegm şube müdüründen gündem´e ziyaret

Başbakanlık Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM)Şube Müdürü Mehmet Kahraman Akseki Gazetemiz imtiyaz sahibi Çetin Eser’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Byegm şube müdüründen gündem´e ziyaret

gundemeregli.com-Başbakanlık Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM)Şube Müdürü Mehmet Kahraman Akseki Gazetemiz imtiyaz sahibi Çetin Eser’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akseki beraberinde, Uzman Metin Tosun, Şefler, Ergülü Tursunbek, Şenol Dilek ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ile birlikte, Başbakanlık Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından basın yayın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin çalışma şartlarını ve imkânlarını görmek açısından bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette, Ankara-Basın-Yayın İrtibat Birimi görevlileri Faaliyetlerinin genelde basın kartı, gazetelerin günlük çıkması, yayın içerikleri, haberler ve sayfa düzenleri ile ilgili olduğunu belirterek Gazete çalışanları ile fikir alış verişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER