ÇAKIR, ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ İLE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Akçakoca’da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geldi.

ÇAKIR, ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ İLE BİRARAYA GELDİ

gundemeregli.com-AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Akçakoca’da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geldi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Çakır, Akçakoca Belediyesi  tarafından organize edilen sahur programına katıldı.

Sahur programı öncesi Düzce Milletvekili Osman Çakır ile bir araya gelen Fatih Çakır, 30 Mart yerel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Düzce Milletvekili Osman Çakır, Kdz.Ereğli’nin AK Parti saflarına kazandırılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ve bu başarıya imza atan başta ilçe başkanı  Fatih Çakır olmak üzere tüm teşkilat mensuplarını  ve emeği geçenleri tebrik ettiğini ifade etti. Çakır, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Türkiye’nin her köşesinde canla başla çalışarak, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı  R.Tayyip Erdoğan’ı , 10 Ağustos’ta en yüksek oyla Cumhurbaşkanı seçmek için çalışmalara devam edilmesi ve herkesin üzerine düşeni yapması  gerektiğini belirtti.

Ramazan ayının son ‘Sahur Programı’nda Akçakoca Belediye Başkanı, Düzce ve Akçakoca AK Parti yönetim kurulu üyeleri, İl genel meclis üyeleri ve partililerle ile bir araya gelen Fatih Çakır’a ilgi büyüktü. Kırk yıldır CHP zihniyeti ile yönetilen Kdz.Ereğli Belediyesini 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti saflarına kazandırılmasında etkin rol oynayan İlçe Başkanı Fatih Çakır’a,  Akçakocalıların “EREĞLİ’NİN FATİHİ HOŞGELDİN”  diye seslenmeleri geceye damga vurdu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER