ÇAKIR, BÖLGEDE TEMASLARDA BULUNDU

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleriyle Zonguldak Valiliğinde, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte de bölgedeki AK Parti’li belediyeler ile teşkilatlarda çeşitli temaslarda bulundu.

ÇAKIR, BÖLGEDE TEMASLARDA BULUNDU

gundemeregli.com-AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve partinin İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

VALİLİK TEMASLARI..

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Zonguldak Valiliğinde çeşitli temaslarda bulundu.

Çakır ve İl Genel Meclis Üyeleri, Vali Ali Kaban’ı ziyaretinde Ereğli’ye yapılacak yatırımlar, mevcut devam eden çalışmalar ve Ereğli’nin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Çakır ve ekibi daha sonra Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İl Mahalli İdareler Müdürü Şakir Aliyazıcıoğlu ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı ziyaret ederek, Ereğli’ye yapılacak okullar, köylerde yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

AK PARTİLİ BELEDİYE VE TEŞKİLATLARA ZİYARETLER

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl ziyaretlerinin ardından beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bölgedeki AK Partili Belediyeler ile AK Parti Teşkilatlarını ziyaret etti. Çakır ve ekibi ilk olarak Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti.

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve yönetimi tarafından Devrek Belediyesi önünde sıcak bir şekilde karşılanan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile yönetim kurulu üyeleri Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret ederek, belediye başkanlığı görevine yeniden seçilmesinden dolayı Başkan Semerci’yi tebrik etti. Yeni dönem çalışmalarında Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye başarılar dileyen Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Başkan Semerci ve ekibine başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ziyaret dolayısıyla AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Seçim çalışmaları, Ereğli-Devrek yolu yapımı ve daha birçok konuda karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Bostancı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Terzi, belediye meclis üyeleri ile ilçe teşkilat yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Çakır ve ekibi, sırasıyla Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öksüz, İlçe Başkanı Lokman Aydın, Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Önceki Dönem Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz’i ziyaret ederek, hem yeni dönem için belediye başkanlarına başarılar dileyip hem de bölgeyle ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Fatih Çakır; “Bölgemizde arkadaşlarımızla beraber çok verimli ziyaret ve temaslarda bulunduk. Valilik temaslarımızda bölgemizi ilgilendiren konuları ele aldık, ilgili müdürlerimizle değerlendirmeler yaptık. Ayrıca, bölgedeki AK Partili belediyelerimize hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Ereğli’de ortaya koyduğumuz başarı, bölgemizde de takdir görmüş durumda ve tüm teşkilat mensuplarımızın teveccühüyle karşılaştık. Bu tür istişare ve temaslarımızı tüm bölgemizde sürdüreceğiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2014, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER