Çakır, “Kandilli’de Kömür üretimi daha iyi noktaya gelecek.”

Çakır, “Kandilli’de Kömür üretimi daha iyi noktaya gelecek.”

Çakır, “Kandilli’de Kömür üretimi daha iyi noktaya gelecek.”
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli Zonguldak’ın en gelişmiş ilçesi olmasına rağmen tam istedikleri noktaya gelemediğini belirterek, İlçenin eksik ve taleplerini giderme adına gece-gündüz çalıştıklarını söyledi.

ZİYARET PROGRAMI YOĞUNDU

Beraberinde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, AK Parti Gülüç, Kandilli ve Ormanlı Belde başkanları ve bazı parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli’de Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz başta olmak üzere Kandilli Beldesine giderek TTK Armutçuk Müessese Müdürü Ömer Demir, Genel Maden İş Sendikaları Armutçuk Şube Müdürü Ali Eşitmez ve Bor Cam Müdürü Şeref Yayla’yı makamlarında nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Çakır, çeşitli açıklamalarda bulundu.

ÇAKIR, “KANDİLLİ’DE KÖMÜR ÜRETİMİ DAHA İYİ NOKTAYA GELECEK.”

Kandilli Beldesine giderek TTK Armutçuk Müessese Müdürü Ömer Demir, Genel Maden İş Sendikaları GMİS Armutçuk Şube Müdürü Ali Eşitmez ve Bor Cam Müdürü Şeref Yayla ile görüşen Çakır burada gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmada özetle, üretim ve işçi açığından kaynaklanan sorunları çok iyi bildiklerini kaydederek, TTK ve kömür üretimin daha iyi noktalara gelebilmesi adına çalıştıklarını söyledi.

Çakır, “Biz iktidar partisinin yereldeki temsilcileri olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bundan en ufak kuşkunuz olmasın. Kömür üretimi daha iyi bir noktaya gelecek. Malum, TTK İle alakalı, Alacaağzı ocağını bir an önce ihaleye çıkarmaya çalışıyoruz. Beklememizin nedeni şu; şu an kömürle ilgili teşvik rakamları belli olacak. Son günlerine geldi. Bugün yarın açıklanacak. Teşvik açıklandığında, ton başına devletin ne kadar teşvik vereceği açıklandığında orada yeniden eski çalışan 850, 1000 çalışana ulaşmak istiyoruz. OSB’de bir bilim teknoloji koleji yapmak isteyen bir yatırımcımız var. OSB yönetimimiz ile görüştüler. Netleştikten sonra önümüzdeki günlerde onu da sizinle paylaşacağız. Yatırımcılar devam ediyor, bir an önce yüzde 60 seviyesine ulaşmasından ve orada tam anlamıyla girişimcilerin söz sahibi olmasından yanayız.” şeklide konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER