Çakır’a yoğun ilgi

Kdz. Ereğli’de Pazar günü 5. Olağan genel kurulunu gerçekleştirecek olan AK Parti’de, Mevcut İlçe Başkanı ve Genel Merkez İlçe Başkan Adayı M. Fatih Çakır destek turlarını sürdürüyor.

Çakır’a yoğun ilgi

Kdz. Ereğli’de Pazar günü 5. Olağan genel kurulunu gerçekleştirecek olan AK Parti’de, Mevcut İlçe Başkanı ve Genel Merkez İlçe Başkan Adayı M. Fatih Çakır destek turlarını sürdürüyor. Ormanlı beldesinde Bakanlar gibi karşılanan Çakır, Ormanlı’da bulunan AK Parti delegelerinden ve vatandaşlardan büyük destek buldu.

YOĞUN İLGİ VARDI

Beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ormanlı’ya giden Çakır, Ormanlı Beldesi Merkez Kıraathanesinde AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün ve onlarca kişi tarafından alkışlarla karşılandı.

Çakır burada delegelere ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti’nin Pazar günü saat: 12.00’da Büyük Anadolu Oteli Kongre salonunda yapılacak 5. Olağan Kongresine tüm delegeleri davet ederek, kongre için destek istedi

SIK SIK ALKIŞLARLA KESİLDİ

Seçildiği takdirde yeni dönemde yapmak istediği projelerden söz eden Çakır’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

AK Parti Hükümeti’nin Ormanlı ’da ve Ereğli’de yaptığı büyük hizmetlerden bahseden Çakır, Ereğli ve Ormanlı’da yapılacak çok daha büyük hizmetlerin olduğunu söyledi.

ORMANLI’YA HER AY GELME SÖZÜ VERDİ

Delegelerden gelen soruları da yanıtlayan Çakır, tüm sorunların ilgili kişilere iletildiğini ve takipçisi olacaklarını kaydederek şunları söyledi:

“AK Partimiz Pazar günü şölen havasında bir kongre gerçekleştirecek. Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve bölge Milletvekillerimiz kongredeki yerlerini alacaklar. Son dakika farklı bir gelişme olmazsa İlçe Başkanlığına tek aday olarak gideceğim. Bu noktada sizlerden destek bekliyorum. Sizlerin vereceği destekle güzel bir kongrede gerçekleştirme arzusundayız.

Partimiz tarafından yapılan çalışmalar ortada, Yapılan Hastanede binasından tutunda Adliye binasına, Fen Lisesinden, 10 civarındaki okula kadar “120 Milyon Liralık hizmet gerçekleştirdik. Bu hükümetimizin Ereğli’ye ve bölgemize vermiş olduğu değerin en büyük göstergesidir. Sizlerde her zaman olduğu gibi bize destek verirseniz, bu hizmetleri en yukarılara taşıyacağız. Size her ay en az bir kez Ormanlı’ya gelme sözü veriyorum. Kongremizi gelin bir bayram havasında, bir şölen havasında yapalım, Ereğli’ye ve Ormanlı’ya her türlü hizmeti vermeye devam edelim.”

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER