ÇAKIR´IN DESTEK TURLARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindekiler, 10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde meslek örgütleri ve derneklere yaptığı destek ziyaretlerinde örgüt ve dernek temsilcilerinin sıkıntılarını dinleyerek, adayları için destek talebinde bulundu.

ÇAKIR´IN DESTEK TURLARI DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com-Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindekiler, 10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde meslek örgütleri ve derneklere yaptığı destek ziyaretlerinde örgüt ve dernek temsilcilerinin sıkıntılarını dinleyerek, adayları için destek talebinde bulundu.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindekiler destek ziyaretleri kapsamında Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ı makamında ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretlerinden ötürü Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’a teşekkür eden Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç yönetim kurulu olarak dernek olarak iktidar partisinin gücünü görmek istediklerini belirtti. Kılıç sözlerine şöyle devam etti;

EN BÜYÜK SIKINTIMIZ ŞUAN DA ENERJİ

‘’Dernek yönetimi olarak gayet güzel bir seçim geçti. Beşeri ilişkiler içeresinde bir sıkıntımız yok, birlik beraberlik içerisinde partimizden belediye başkanımızdan, yöre milletvekillerimizden birlik beraberlik içerisinde Ereğli’nin çıtasını yükseltmek amacıyla dernek yönetimi ve 133 muhtar adına biz hazırız, ne gerekiyorsa da, bizim üzerimize ne vazife düşüyorsa da biz yapmaya hazırız. Yöre yöre sizinde taktir ettiğiniz gibi Belediye Başkanımız ile, il genel meclis üyelerimiz ile mahallelerimize özellikle köylerimize ziyaretlerde bulunduk sorunlarını dinledik. Tabi biz yönetim kurulu olarak dernek olarak iktidar partinin gücünü görmek istiyoruz, var zaten güç. Daha çok Ereğli’nin çıtasını yükseltmek amacıyla birlik beraberlik içerisinde muhtar arkadaşlarla beraber, il genel meclisi, il toplum örgütleri ile beraber Ereğli’nin çıtasını yükseltmek istiyoruz sayın başkanım.

En büyük sıkıntımız şuan da Enerji Sa ile var. Hangi bölgeye hangi mahalleye gittiysek muhtar arkadaşlar özelikle Enerji Sa ‘dan dert yandılar. Durum bundan ibarettir.’’ Dedi

 

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise; birlik ve beraberlik içerisinde herkesin ortak gayesinin Ereğli’ye hizmet etmek, hizmetin kalitesini, niteliğini daha da artırmak olduğunu söyleyen Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü;

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİLER

‘’Yeni görevinizin tüm yönetime hayırlı olmasını diliyoruz, başarılar diliyoruz. Az önce ifade ettiğiniz gibi birlik ve beraberlik içerisinde hepimizin ortak gayesi Ereğli´mize hizmet etmek, hizmetin kalitesini, niteliğini daha da artırmak. Siyasetçiler biz sürekli seçim arifesindeyiz, seçimle uğraştığımızdan dolayı ancak gelebildik. Bundan dolayı da kusurumuza bakmayın. Bugün geliş sebebi ziyaretimizin nedeni 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı, genel başkanımıza, başbakanımıza, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek anlamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Türkiye´nin gerçeklerini bilen, dünden bugüne karanlık Türkiye’den aydınlık Türkiye’ye ulaştıran, Hastanesinden yoluna, okulundan güvenliğine istediğiniz her alanda büyük hizmetlerde bulunmuş, hakikaten Türkiye’nin 12 sene önceden hayal dediği şeyleri gerçekleştiren yeni Türkiye’nin mimarının Cumhurbaşkanı adayı olmasından dolayı son derece mutluyuz. Eğer bize göre eğer bu Cumhurbaşkanlığı adayı veya Cumhurbaşkanlığına biri layıksa en hayırlı olan kişi yeni Türkiye’nin mimarı olan Başbakanımız olduğuna inanıyoruz. Çünkü 12 senede ortaya koyduğu değerler, yaptığı hizmetler Türkiye’nin bugüne kadar kolay kolay gelemeyiz dediği seviyelere getirdi. O anlamda Sayın Başbakanımıza destek istemeye geldik. İstiyoruz ki birinci turda en yüksek oyla çıksın çünkü Türkiye’de istikrar önemli, istikrarın ekonomiye yansıması borsaya yansıması doların kuruna yansıması hepsi halkın vereceği oylarla alakalı güveniyle alakalı. Oyların oranı ne kadar yükselirse Türkiye’nin ekonomisi o kadar daha güçlü olur, diğer dünya devletlerine karşı da o kadar dirayetli olur.

EN KISA ZAMANDA ÇÖZECEĞİZ

Bunun yanında köylerimizi bizlerde geziyoruz, akşamları köy programlarımız var il genel meclis üyelerimizle birlikte. Az önce bahsettiğiniz Enerji Sa sorunu hakikaten önemli. Köylerimize çıktığımız zaman en önemli sorun olarak görünüyor. Belediye Başkanımızı ve bizleri ziyarete geldiği zaman biz bu konuyu gündeme getirdik. Bu konuyu dar bir toplantı şeklinde getirdiğimiz zaman Sayın Bakanımızdan şunu talep ettik, bizim hat yenilemeleriyle alakalı yeni yatırımlar ile alakalı Bakanlıktan gelen rakam 3 ya da 4 köyümüze ancak yetiyor. Bizim 90 tane köyümüz var eğer 3 köy 4 köy ile biz gidersek 25-30 senemizi alır dedik Sayın Bakandan talebimiz 90 köyü bir yılda yapalım ama Türkiye’nin gerçeklerini de biliyoruz en azından yılda 9 ya da 10 köy’ün hatlarını yenilememiz lazım yeni yatırım almamız lazım. Bunun ile ilgili girişimimizi yaptık, il başkanımız aracılığıyla da dosyayı kendisine ulaştırdık, bu bir iki ay içerisinde ödeneğini bekliyoruz. Sözünü de aldık sağolsun Sayın Bakanımız bize isteklerimizin makul olduğunu, hakkımız olduğunu söyledi. Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen bitiminde biz bunun ile ilgili Milletvekillerimiz ile Ankara’da ziyaretlerimizi yapacağız. Tekrardan Sayın Bakanımız ile bir randevu talebim var, Enerji Sa konusunu özellikle hatların yenilenmesi, yeni yatırımların yapıldığı yerlerde bir sorun yok. Eski hatların bazı yerlerde 80 yıllardan beri kalan hatlar var. Ekleme ekleme hatlar ister istemez sorun oluşturuyor. Bunu da en kısa zamanda çözeceğiz inşallah.

‘’EREĞLİ BİZİM EREĞLİ HEPİMİZİN ‘’

Bunun yanında Ereğli’mizdeki Hastanenin açılışı 1 Eylül gibi planlanıyor. Adliye binası ile beraber o ay içerisinde açılacak. Yollarımıza da hız verdik. Müteahhit ile de az önce onun görüşmesini yaptık. En azından bir ay içerisinde Gülüç- Devrek yol ayrımı arası bitmiş olmalı dedik. Bu hafta sağ tarafı bitirebilirse en azından yeni yoldan yolu vereceğiz, daha hızlı akar daha rahat eder. Yağışların fazla olması araya bayramın girmesi biraz burayı aksattı. Çünkü Müteahhit’in asfalt palenti, elektronik aksamları zarar görmüş aşırı yağışlardan dolayı. Gayret gösteriyoruz köylerimizle alakalı merkezimiz ile alakalı, sağolsun hep Belediye Başkanımızın ciddi katkıları destekleri var, hem Milletvekilimiz Ercan Bey’in bu bölge anlamında ciddi destekleri var. El birliği ile Ereğli’ye hizmet etmeye çalışacağız. Sizlerle de birlikte biz özellikle de muhtarlarımızı hakikaten önemsiyoruz. Muhtarlarımızın hepsi toplum adına seçilmiş, topluma hizmet etme amaçlı seçilmiş bizler gibi, bizler de aynı amaçlı hizmet etmeye çalışıyoruz. İstişaremizi bol yapacağız, ne kadar değerlendirmek yaparsak talepler belli çözümler belli oturup bunları sıraya koyarak bunları çözmemiz lazım. Ereğli bizim Ereğli hepimizin ‘’ dedi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindekiler destek ziyaretleri kapsamında Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat’ı da makamlarında ziyaret ederek destek istedi.

Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, ziyarette yaptığı konuşmasında, seçme hakkının önemi vurgulayarak, tüm vatandaşların bu hakları ve görevlerini yerine getirmesi için sorumluluk bilinciyle sandık başına gitmesi gerektiğini söyledi.

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat’ ise ziyarette yaptığı konuşmada, uluslar arası güçlerin bölge ve özellikle Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak için çok yönlü çabalar içerisinde olduğunu iddia ederken,’ Cumhurbaşkanlığı seçiminin huzur içerisinde ve özellikle tek turda tamamlanmasının bu beklentileri boşa çıkaracağını belirtti.

 

Ziyarette, Ak parti belediye meclis üyesi Yusuf Kalay ve bazı ilçe örgütü yöneticileri de hazır bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER