ÇAKIR,KRALİÇELERİ ÖDÜLLENDİRDİ

ÇAKIR,KRALİÇELERİ ÖDÜLLENDİRDİ

gundemeregli.com-Liseler arası Kız futbol takımları Türkiye şampiyonasında şampiyon olan Ereğli Lisesi Kız futbol takımını ziyaret eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, başarılı futbolculara çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye’de Kdz. Ereğli’yi en iyi şekilde temsil ederek, Konya’da yapılan Şampiyonada da namağlup Şampiyon olan takımın Hoca ve futbolcularını unutmayan Çakır, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli Lisesine giderek hem futbolcuları hem de okul yönetimini kutladı.

EREĞLİ’NİN GURURU OLDULAR

Futbolculara Kapalı Spor Salonunda çeşitli hediyelerde takdim eden Çakır, burada yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:

“Bu şehirde böyle bir başarı kazanılmış. Hem eğitim camiasının hem de spor camiasının ortak başarısıdır bu. Desteklenmesi lazım! Kaymakamlıktır, belediyedir, medyası, sivil toplum kuruluşları ile her boyutuyla… Ki bundan sonraki çocukların hedefi olsun, ufku olsun. Bu süreçte halkın desteğinin alınması lazım, desteklenmesi lazım bu tür başarıların.

Şampiyona boyunca yapılan toplam 10 maçta 65 gol atarak sadece 2 gol yiyerek, turnuvaya damgasını vuran Ereğli Lisesi kız futbol takımı ilçemizin gururu olmuştur. Bu gururu onlarla birlikte bizlerde yaşıyoruz. Kısıtlı imkânlara karşın futbolcu öğrencilerimiz emekleri ortaya koymuş, Ereğli’mizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Kendilerini kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Her konuda sizlerin yanınızdayız” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR TAKIM OLDUK

Ereğli Lisesi Okul Müdür Başyardımcısı Mahir Ersöz ise, Büyük başarı elde ettiklerini kaydederek şöyle dedi:

“Karabük Ovacık spor lisesini 7-1, İstanbul Ataşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesini 4-0 yenerek yarı finale yükseldik. Yarı finalde Aydın İncirliova spor lisesini 3-1 yenerek finaleçıkmaya hak kazandık. Final maçında Samsun İlkadım Spor Lisesini 3-0 yenerek Türkiye şampiyonluğuna uzandı takımımız. Final maçı Konya Atatürk stadında oynandı. Yarı final müsabakaları Eskişehir ilinde yapıldı. Biz büyük bir takım olduk. İl elemeleri, yarı final elemeleri ve Türkiye şampiyonasında öğrencilerimiz Ebru Topçu, Damla Bozyel, Cansel Durmuş, Beyza Acar, Tuğçe Üzmez gibi milli sporcularımız büyük başarı elde etti. Öte yandan Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Erkan Kılıçarslan, Hakan Topal, ve Ogün Sinan her noktada futbollarımızın yanında oldular.

Yani sesimizi böyle duyuluyor. Ereğli’yi temsil ediyoruz. Herkesin bu gözle bakacağını umuyoruz elde edilen başarı Ereğli’nin başarısı, Ereğli Lisesi Ereğli’den bağımsız bir şey değil. Fakat beklediğimiz duyarlılığı bulamıyoruz. Yada biz fazla şeyler bekliyoruz. Geldiğiniz için teşekkür ediyor. İlginizden ötürü mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER